Η Ηρώ Μουκίου για 2η χρονιά στο έργο «Η φωνή της Λουντμίλα»
Showbiz

Η Ηρώ Μουκίου για 2η χρονιά στο έργο «Η φωνή της Λουντμίλα»

«Η φωνή της Λουντμίλα», από τη θεατρική εταιρία «Αμφιάρειο», σε σκηνοθεσία Άρη Μπαφαλούκα και σε μετάφραση Ηρώς Μουκίου, με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά.

Tο έργο που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν και συγκίνησε το θεατρόφιλο κοινό, παρουσιάζεται για 2η χρονιά στο Αργώ Studio. Πρόκειται για τη συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας που έζησε τη φρίκη της ραδιενέργειας, όταν εξερράγη το πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ. Ο άντρας της, σε ηλικία 25 ετών, ήταν ο πρώτος πυροσβέστης που πέθανε από ραδιενέργεια στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά στο εργοστάσιο. Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Σουηδού σκηνοθέτη και δημοσιογράφου Γκούναρ Μπεργκντάλ και η παράσταση ανήκει στο είδος του Documentary Theatre, καθώς συμπεριλαμβάνει προβολές με αυθεντικά γεγονότα άγνωστα μέχρι σήμερα.
Ο Γκούναρ Μπεργκντάλ που τα τελευταία 25 χρόνια αφιέρωσε τη ζωή του σ’ έναν αγώνα ενάντια στις δραματικές συνέπειες της πυρηνικής καταστροφής, αψηφώντας τον κίνδυνο ,βρέθηκε στο χώρο του ατυχήματος του Τσέρνομπιλ, συνέλεξε στοιχεία, μίλησε με ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα και δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τον κόσμο.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved