Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δεν υπάρχει συμφωνία να στηρίζουμε την Φαίη"
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δεν υπάρχει συμφωνία να στηρίζουμε την Φαίη"

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται από το χαμόγελο της και μόνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Lifestyle» στο Alter, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την φυσικά την πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά.
Ο γάμος της θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2011, μια απόφαση που πάρθηκε βιαστικά: «Κατευθείαν το αποφάσισα. Είμαι πολύ περήφανη για τον Θέμη, είναι καλό παιδί, είναι ο άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένη». Η πρόταση γάμου ήταν η πιο ευτυχισμένη και πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, όπως είπε, και αμέσως είπε το πολυπόθητο «νια», όμως το μονόπετρο δεν το φοράει… Γιατί;
«Προς το παρόν δεν το έχω φορέσει γιατί είμαι υπερκινητική και κουνάω πολύ τα χέρια μου στην εκπομπή. Γενικά, το φοράω συνέχεια εκτός από τον ύπνο μου».
Η Φαίη Σκορδά όμως, πόσο συνέβαλλε στην γνωριμία της Σταματίνας με τον Θέμη;
«Δεν έχει γίνει έτσι όπως γράφεται. Η Φαίη μου είχε μιλήσει για έναν φίλο της, τον Θέμη, πριν δύο χρόνια. Τότε δεν προέκυψε η γνωριμία και αργότερα γνωριστήκαμε μόνοι μας. Εκείνη βέβαια, ήταν η πρώτη που οραματίστηκε αυτή τη σχέση».
Και η κουβέντα όπως ήταν φυσικό, έφτασε στην Φαίη και τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της ξανθιάς παρουσιάστριας.
«Είμαι αντικειμενική. Το κεφάλαιο της Φαίης έχει κλείσει στο ALTER. Δεν υπάρχει συμφωνία να τη στηρίζουμε. Κι εγώ είμαι φίλη της, αλλά τοποθετούμαι τηλεοπτικά και όχι φιλικά" δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved