«Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα": Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου
Showbiz

«Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα": Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου

«Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα" των Άνταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Η γνωστή παρέα των τεσσάρων ξαναχτυπά.

Ο Άκης (Σακελλαρίου), η Ναταλία (Δραγούμη), ο Γεράσιμος (Γεννατάς) κι ο Αντώνης (Λουδάρος) ανεβάζουν για μία ακόμη φορά τα Άπαντα του Σαίξπηρ, έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν, με τον εξωπραγματικά επηρμένο τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο «ΡΟΕΣ».
Είναι πραγματικά ανεξήγητοι οι λόγοι που οι τέσσερεις αυτοί κατά τ’ άλλα αξιοπρεπείς επαγγελματίες επιλέγουν να επανέλθουν σ’ αυτή την ανεκδιήγητη σαχλαμάρα. Οι δικαιολογίες που έχουν δώσει στο παρελθόν- «η πείρα των χρόνων που μεσολάβησαν θα δώσει άλλη διάσταση στις ερμηνείες μας», «νιώθουμε την ανάγκη να περιλάβουμε τα διδάγματα από τις σοφές κριτικές που μας έχουν γράψει κατά καιρούς», «τώρα καταλάβαμε επιτέλους τι πραγματικά θέλει να πει το κείμενο» - εννοείται ότι δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά. Μετάφραση- σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved