Η Στέλλα έκανε Botox!
Showbiz

Η Στέλλα έκανε Botox!

Είναι η τρίτη φορά που η Στέλλα Μπεζαντάκου αφήνεται στα χέρια του πλαστικού χειρουργού της και, όπως δηλώνει, για τους επόμενους έξι μήνες έχει ξεμπερδέψει. Ενα ωστόσο είναι το σίγουρο: η Στέλλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το πέρασμα του χρόνου!

Η Στέλλα Μπεζεντάκου κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρείται νέα, αφού η περιποίηση του προσώπου και του δέρματός της είναι για εκείνη απαραίτητη.

«Ευτυχώς, έχω καλό DNA. Ωστόσο, θέλω να προλαμβάνω τα σημάδια του χρόνου και έτσι αποφάσισα να κάνω Botox. Εχω κάνει δυο τρεις φορές, γιατί είναι πιο οικονομικό και ξεμπερδεύεις για ένα εξάμηνο» λέει η τραγουδίστρια, η οποία κάνοντας Botox άλλη μια φορά θέλησε να αποδείξει πως οι επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό δεν είναι ντροπή, αλλά μια διαδικασία που εφόσον κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται καλά, θα πρέπει να έχει το θάρρος να το παραδεχτεί! «Δεν καταλαβαίνω αυτές που βγαίνουν και λένε πως δεν έχουν κάνει ποτέ Botox. Δεν είναι κακό. Ζυγίζω τα πράγματα και όταν βλέπω ότι τα υπέρ είναι περισσότερα από τα κατά προχωράω».πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved