Happy Birthday Αναστασία Ρουβά!
Showbiz

Happy Birthday Αναστασία Ρουβά!

Τα δύο της χρόνια κλείνει σήμερα η δεσποινίς Αναστασία Ρουβά, του Σάκη και της Κάτιας! Ένα πανέμορφο και πανέξυπνο παιδάκι με καταγάλανα μάτια, που κερδίζει από την πρώτη στιγμή όποιον το συναντάει!


Η Αναστασία, είναι ίσως το πιο πολυφωτογραφημένο μωράκι της Ελλάδας, όχι όμως από... παπαράτσι, αλλά από τον μανιώδη φωτογράφο μπαμπά της! Ο Σάκης - που έτσι κι αλλιώς αγαπάει τη φωτογραφία - από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο η Αναστασία του στις 2 Νοεμβρίου 2008, δεν έχει σταματήσει στιγμή να την απαθανατίζει με την φωτογραφική του μηχανή!
Στο ερώτημα "σε ποιόν μοιάζει η Αναστασία;" οι γνώμες των τρίτων μπορεί να διχάζονται, αλλά ο Σάκης δεν έχει καμία αμφιβολία:
"Είναι ίδια με την Κάτια σε όλα!" απαντάει με καμάρι! '' Παίζουμε, τη βλέπω να χορεύει και να τραγουδάει, απολαμβάνω να μου λέει νέες δικές της λέξεις, να πηγαίνουμε βόλτες! Η αδυναμία που της έχω, κάμπτει τα μη και τα πρέπει'', προσθέτει σε κάθε ευκαιρία ο ευτυχής χαζομπαμπάς.
Στη φωτογραφία -από το ΟΚ και το HELLO- αδυνατούμε να διακρίνουμε σε ποιόν μοιάζει, αλλά βλέπουμε ξακάθαρα τον... θρίαμβο των γονιδίων!
Να είναι πάντα γερή και να μεγαλώνει μέσα σε αγάπη και ευτυχία!


Πηγή: newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/gossip/story/happy-birthday-anastasia-rouba

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved