GP Βραζιλίας:  Ραντεβού με την ιστορία!
Media

GP Βραζιλίας: Ραντεβού με την ιστορία!

Το Ιντερλάγος τα τελευταία πέντε χρόνια αναδεικνύει πρωταθλητή. Το 2005 και το 2006 ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εκεί τους δυο τίτλους που έχει μέχρι τώρα στην καριέρα του. Το 2007 ήταν η σειρά του Κίμι Ράικονεν να πανηγυρίσει έξαλλα, ο Φινλανδός πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. Το 2008 ο Μάσα πήρε την καρό σημαία ως πρωταθλητής για να χάσει τον τίτλο λίγο αργότερα καθώς ο Χάμιλτον περνούσε τον Γκλοκ στην τελευταία στροφή. Το 2009 ο Μπάτον πήρε εκεί τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του.

Φέτος στο Ιντερλάγος ο μόνος που μπορεί να στεφθεί εκεί πρωταθλητής είναι ο Αλόνσο. Ο Ισπανός χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα τερματισμό του Γουέμπερ από την 5η θέση και κάτω.
Θα διατηρηθεί η παράδοση που θέλει το Ιντερλάγος να βγάζει πρωταθλητή;
Δείτε σε απευθείας μετάδοση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 17:15 τις κατατακτήριες δοκιμές. Πριν τη μάχη με το χρονόμετρο θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το GP της Κορέας.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα ξεκινά στον Alpha στις 17:30.
Στην περιγραφή θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης.Δείτε σε απευθείας μετάδοση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 17:15 τις κατατακτήριες δοκιμές. Πριν τη μάχη με το χρονόμετρο θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το GP της Κορέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved