Σταματάει η αλληλογραφία προς το εξωτερικό!
G-Politics

Σταματάει η αλληλογραφία προς το εξωτερικό!

Όλα τα πακέτα και η αλληλογραφία με προορισμό χώρες του εξωτερικού, θα παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι να πραγματοποιηθούν έλεγχοι, μετά το μπαράζ επιθέσεων το τελευταίο 48ωρο.


Σύμφωνα με την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, για τουλάχιστον 48 ώρες τίποτα δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα μας αν πριν δεν ελεγχθεί εξονυχιστικά!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Τρίτης, διαπιστώθηκε ότι εμπορευματικό αεροσκάφος που πετούσε προς την Ιταλία μετέφερε δέμα από την Αθήνα με προορισμό το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Μπολόνια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ως αποστολέας του ύποπτου δέματος αναγραφόταν ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Η αντιτρομοκρατική επικοινώνησε με τον κ. Λυκουρέντζο, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν είχε στείλει κανένα δέμα προς την Ιταλία. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ιταλικές αρχές, που έδωσαν εντολή στον χειριστή του αεροσκάφους για άμεση προσγείωση.
Από τις ιταλικές αρχές, διέρρευσε η πληροφορία ότι το δέμα έπιασε φωτιά τη στιγμή που εξέταζαν οι αστυνομικοί.

Πηγή: newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/anastoli-paketon-gia-to-eksoteriko

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved