Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν μιλάμε πια με την Τάμτα»
Showbiz

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν μιλάμε πια με την Τάμτα»

Πόσο εύκολο είναι ένας πρώην σύντροφος να μιλά για την πρώην αγαπημένη του και τον νέο της αγαπημένο;

Καθόλου εύκολο μάλλον, όμως ο Γρηγόρης Πετράκος λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και δίνει τη δική του εκδοχή για τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Τάμτα να είχε παράλληλη σχέση με τον ίδιο και τον Ησαΐα Ματιάμπα για ένα διάστημα.
Διαβάστε τη συνέντευξή του και τα… συμπεράσματα δικά σας…

Έχουν ακουστεί πολλά όλες αυτές τις μέρες περί παράλληλης σχέσης της Τάμτα. Μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και η πρώην κοπέλα του, αλλά όχι εσύ κι η Τάμτα.
«Για τα συναισθήματά μου δεν θα μιλήσω. Άποψη μπορώ να έχω μόνο για κάποια γεγονότα που εμπλέκομαι εγώ».
Ισχύουν όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας;
«Εγώ ουσιαστικά δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Με την Τάμτα ανακοινώσαμε από κοινού το καλοκαίρι τον χωρισμό μας. Πήραμε μια ώριμη και σοβαρή απόφαση την οποία ανακοινώσαμε μιλώντας με όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο κάθε σύντροφος είναι επιλογή μας και οφείλουμε να την υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους».
Αυτή την ιστορία με τον Ησαΐα Ματιάμπα πώς τη σχολιάζεις
«Τι να πω; Κι εγώ από την τηλεόραση και από τριγύρω, εννοώ δεύτερα και τρίτα πρόσωπα, το ακούω. Δεν έχω προσωπική άποψη».
Δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι που ήσασταν ζευγάρι με την Τάμτα δεν υπήρχε κάτι σχετικό που να γνωρίζεις ή να σου κεντρίσει την προσοχή;
«Δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα. Εγώ αυτά τα ακούω πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν ξέρω κάτι ούτε μπορώ να εικάσω, ούτε βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να σκέφτεται εάν αυτά που ακούω αληθεύουν ή όχι. Έχω συνηθίσει, όταν θέλω να μάθω κάτι να παίρνω τηλέφωνο αυτόν που πρέπει και να τον ρωτάω ευθέως. Δεν μένω στις φήμες. Πάντως, μέχρι το καλοκαίρι που ήμασταν μαζί δεν είχα καμία ένδειξη ότι υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της».
Έχετε μιλήσει καθόλου με την Τάμτα γι' αυτό το θέμα;
«Από τότε που χωρίσαμε δεν μιλάμε κι είναι νομίζω πολύ λογικό όταν ένα ζευγάρι χωρίζει. Δεν συνέβη κάτι, ούτε υπάρχει κάποιος άλλος περίεργος λόγος που δεν μιλάμε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της. Και μάλιστα, το θεωρώ αστείο να την πάρω και να την ρωτήσω για αυτό το θέμα. Όταν βρεθούμε και μιλήσουμε θα τα λύσουμε όλα αυτά και πιστεύω ότι θα γελάσουμε κιόλας. Μέχρι εκεί, όμως, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο γιατί δεν νιώθω και πολύ άνετα με αυτή τη συζήτηση.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved