Βάνα Μπάρμπα: «Ο Λιάγκας δεν είναι ο Λάρι Κινγκ»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Ο Λιάγκας δεν είναι ο Λάρι Κινγκ»

Νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δίνει η Βάνα Μπάρμπα η οποία σε συνέντευξή της δεν ξεχνά να σχολιάσει τα όσα έγιναν στα πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou».

Θα θυμάστε όλοι ότι η ηθοποιός εκνευρίστηκε τόσο που είχε μόλις λίγα λεπτά στη διάθεσή της, ως καλεσμένη, να μιλήσει για τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει, που πολύ θυμωμένη τα ‘έψαλε’ στο ζευγάρι, πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από την εκπομπή. Η Βάνα Μπάρμπα λοιπόν επιστρέφει και λέει για το περιστατικό: «Γιατί να κάνω την καλή, για να συμβιβαστώ; Γιατί πρέπει όλα να τα αποσιωπούμε; Δεν με νοιάζει να έχω καλές σχέσεις από τη στιγμή που κάποιοι προσβάλλουν τις δικές μου αξίες. Δεν είμαι παιδί. Ξέρω να σέβομαι, ξέρω να εκτιμώ και έχω όλη την καλή διάθεση. Εγώ δεν θα γίνω ‘φυτό’ για να γεμίζω ‘τρύπες’ κανενός.»
Σε ό,τι αφορά τώρα το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι και στον Χάρισον Φορντ έφταναν 25 λεπτά για να μιλήσει για την παράσταση, η Βάνα Μπάρμπα απαντά ακόμα πιο σκληρά: «Ήταν άκομψο κατά τη γνώμη μου. Να το πει ο Λάρι Κινγκ, ναι, όχι ο Λιάγκας. Ο Λιάγκας δεν είναι Λάρι Κινγκ μην τρελαθούμε!»

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved