«Το Κολιέ της Ελένης» :Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου
Showbiz

«Το Κολιέ της Ελένης» :Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου

«Το Κολιέ της Ελένης», επαναλαμβάνεται απο 12 Νοεμβρίου φέτος για 2η συνεχή χρονιά  έχοντας μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στον Λίβανο. 

Το επίκαιρο έργο της γαλλόφωνης Καναδής συγγραφέως Carole Fréchette είναι γραμμένο το 2001 στη Βηρυττό και έχει μεταφραστεί ήδη στα γερμανικά, πορτογαλικά και αγγλικά. Αντλεί τη θεματολογία του από την καθημερινότητα της Μέσης Ανατολής αναδεικνύοντας την παγκόσμια, πλέον, ηθική και κοινωνική απαίτηση για ισότητα και ειρήνη. Η Ελένη, μία γυναίκα από τη Δύση, που συμμετέχει σ’ ένα συνέδριο σε μια ζεστή και χαοτική πόλη της Μέσης Ανατολής, χάνει ένα μικρό κολιέ με άσπρες πλαστικές πέρλες. Σε μία τρελή αναζήτηση, ψάχνει αυτό το ταπεινό και εύθραυστο αντικείμενο στους πολυσύχναστους και δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης. Ο Ναμπίλ, ένας ταξιτζής, είναι ο οδηγός και προστάτης της σ’ αυτή την ξέφρενη κούρσα. Η μετάφραση είναι της Μαρίας Ευσταθιάδη και η σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη. Συνεργάτης σκηνοθέτις Αλκυώνη Βαλσάρη, κοστούμια Ντόρα Λελούδα, κίνηση Ζωή Χατζηαντωνίου, φωτισμοί Νίκος Βλασόπουλος, βίντεο τέχνη Μαριάννα Στραπατσάκη, μοντάζ - ειδικά εφφέ Γιώργος Νικόπουλος.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τατιάνα Λύγαρη, Βαγγέλης Ρόκκος, Ανατολή Αθανασιάδου. Στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved