Ανανεωμένοι Idols στην περιοδεία του Ντέμη Ρούσσου
Showbiz

Ανανεωμένοι Idols στην περιοδεία του Ντέμη Ρούσσου

Επανένωση ύστερα από 37 χρόνια με τις ευχές του Ντέμη Ρούσσου! Οι Idols, από τα θρυλικά συγκροτήματα των 70s, ετοιμάζουν νέο δίσκο και μια μεγάλη περιοδεία! Μάλιστα θα είναι η επίσημη μπάντα του Ντέμη Ρουσσου στην παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία του που ξεκινάει την ερχόμενη άνοιξη.


«Είναι σπουδαίο πράγμα να ξαναφτιάχνεις ένα γκρουπ! Στο συγκρότημα, εκτός από μένα, θα είναι ο Περικλής Παλαμιώτης στο πιάνο και ο Βασίλης Παπαβασιλείου στο τραγούδι και στο μπάσο. Τον Αντώνη Γιούλη και τον Νότη Λαλαΐτη θα αντικαταστήσουν ο Πάνος Δέρβος και ο Γιώργος Πετζίκης» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Οπως υποστηρίζει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Γιούλης και ο Νότης Λαλαΐτης δεν συμμετέχουν στην επανένωση της μπάντας για δικούς τους λόγους. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Εκανα επανειλημμένες προσπάθειες για να είναι και οι δύο μαζί μας, αλλά εκείνοι δεν δέχθηκαν ούτε καν να μας μιλήσουν... Ετσι, προχωρήσαμε στην αντικατάστασή τους με δύο νέα, πολύ αξιόλογα μέλη».

Οσον για τον εμπνευστή των ανανεωμένων Idols, όπως διευκρινίζει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ήταν ο Ντέμης Ρούσσος. «Ο Ντέμης που είναι και ευαίσθητο άτομο μου έδωσε την ιδέα να ξανακάνω το συγκρότημα. Είμαστε περήφανοι που θα τον συνοδεύσουμε ως το δικό του συγκρότημα στην παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία του». Στα πλάνα του συγκροτήματος είναι και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved