Λιάγκας προς Μανωλίδου: «Eίσαι σπασίκλα αλλά είναι γλυκό»
Showbiz

Λιάγκας προς Μανωλίδου: «Eίσαι σπασίκλα αλλά είναι γλυκό»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Ευγενία Μανωλίδου «σπασίκλα» κι ας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou"! Όλα ξεκίνησαν όταν η Ευγενία του ζήτησε τον λόγο γιατί της έχει σούρει τα εξ αμάξης στο ραδιόφωνο.


«Δεν μιλάω ποτέ για ανθρώπους από πίσω τους. Όταν τους βλέπω τους ρωτάω ευθέως» δήλωσε η Ευγενία και πιάστηκε από αυτό και ρώτησε τον Λιάγκα τι του έχει κάνει και επί 2 χρόνια της την λέει.
Ο παρουσιαστής απέδωσε τα σχόλια του στο ότι δεν ήξερε την Ευγενία… «Κάνουμε πολύ πλάκα στην εκπομπή... Το ότι το τράβηξα μπορεί να το τράβηξα» και πρόσθεσε πως η Ευγενία του βγάζει κάτι... σπασικλέ! Φυσικά ο παρουσιαστής είναι πολύ έξυπνος και για να τα μπαλώσει όσο μπορούσε είπε πως ο σπασίκλας Μανωλίδου είναι... πολύ γλυκός, γιατί αυτό απορρέει από την κλασσική της παιδεία και την οικογένειά της.
Βέβαια η μαέστρος μετάνιωσε που αποκάλεσε τον σύζυγό της «μπουμπούκο! «Μια φορά το είπα, στην πρώτη μου συνέντευξη. Βλακεία έκανα! Πού να ‘ξερα;». Που να ήξερε και ο Γιώργος Λιάγκας τι θα του τύχαινε πρωί πρωί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved