Άση Μπήλιου: «Πολύ καλή χρονιά για την Ελένη και όχι μόνο επαγγελματικά»
Showbiz

Άση Μπήλιου: «Πολύ καλή χρονιά για την Ελένη και όχι μόνο επαγγελματικά»

Η Άση Μπήλιου αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Μας αποκαλύπτει ποια ζώδια ευνοούνται το 2011.Ακόμη τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη; Θα είναι μια καλή χρονιά για την παρουσιάστρια;

 

 


Σε πείσμα των καιρών το “Star system” συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά στον ALPHA,παρότι είναι εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος και όχι μαγειρικής..
«Πού το πας; Η εκπομπή αντέχει γιατί την αγαπάει ο κόσμος κι έχει ενδιαφέρον και στο λέω αυτό γιατί πέρα από τις μετρήσεις εγώ έχω ακόμα ένα βαρόμετρο κι αυτό είναι τα μηνύματα του κόσμου. Υπήρξε εκπομπή που δεχτήκαμε 90.000 sms σ’ ένα 45άλεπτο!Ήταν εντυπωσιακό για όλους μας».
Ο κόσμος ψάχνει από κάπου να πιαστεί και στρέφεται στην αστρολογία;
«Συμβαίνει αυτό. Ο πρώτος λόγος για τον οποίο γύρισε ο άνθρωπος στον ουρανό και προσπάθησε να καταλάβει αν κρύβουν κάποιο μήνυμα το φεγγάρι, ο ήλιος και τα αστέρια ήταν ακριβώς η ανασφάλεια του σ’ έναν πλανήτη που ναι μεν τότε δεν υπήρχε οικονομική κρίση, αλλά υπήρχαν οι δεινόσαυροι, οι οποίοι περίμεναν στη γωνία για να τον φάνε. Έτσι οι άνθρωποι αναζητούν γύρω τους την ελπίδα και η αστρολογία βοηθάει σε αυτό».
Τι λένε τα άστρα για το άμεσο οικονομικό μέλλον;
«Υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος στην αστρολογία που ασχολείται με τα θέματα της οικονομίας και αυτός και η κοσμική αστρολογία. Θεωρώ ναι μεν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο καταστροφικά όσο ισχυρίζονται κάποιοι. Θα περάσουμε ζόρικα, αλλά όχι να φέρουμε και την καταστροφή. Είμαι αρκετά αισιόδοξη».
Από το καλοκαίρι σε συνεντεύξεις σου λες ότι είναι αυτή μια καλή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη. Εξακολουθείς να το πιστεύεις;
«Σε σχέση με την περσινή χρονιά η φετινή είναι απείρως καλύτερη και αυτό δεν αφορά μόνο στα επαγγελματικά».
Ήταν δύσκολο καλοκαίρι για σένα με τον τραυματισμό σου;
«Πράγματι ήταν πολύ ζόρικο, αλλά όλα ξεπερνιούνται»
Εν τάχει, ποια ζώδια θα ευνοηθούν το 2011;
«Στο πρώτο εξάμηνο πιο ευνοημένοι θα είναι οι Λέοντες, Τοξότες και οι Κριοί αλλά για αυτούς επειδή υπάρχει ο Κρόνος, τα ζόρια δεν θα λείψουν. Στο δεύτερο εξάμηνο θα ευνοηθούν οι Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι αλλά λόγω του Κρόνου με μειωμένη εύνοια».
Πηγή:Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved