Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μαγειρεύω για να ρίξω καμιά γκόμενα»
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μαγειρεύω για να ρίξω καμιά γκόμενα»

«Χρησιμοποιώ το κόλπο της μαγειρικής μόνο για ρίξω καμιά γκόμενα», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο κριτής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο «Master Chef»! Σε συνέντευξή του, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν μαγειρεύει στο σπίτι του, του αρέσει το βρώμικο και αγόρασε πρόσφατα τηλεόραση για να δει τα δοκιμαστικά του ριάλιτι.

Ο σεφ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Καρπετόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου, όπου φρόντισε να αποκαλύψει μερικές ακόμα από τις άγνωστες πτυχές του.

«Σπίτι δεν μαγειρεύω ποτέ για μένα. Χρησιμοποιώ το κόλπο της μαγειρικής μόνο για να ρίξω καμία γκόμενα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως όταν παραγγέλνει φαγητό δεν προτιμά τα γκουρμέ πιάτα όπως αυτά που φτιάχνει.

Μάλιστα, δεν δίστασε να... ομολογήσει πως του αρέσει το βρώμικο και τα σουβλάκια: «οι μάγειρες τρώνε τα πιο πρόχειρα φαγητά, σουβλάκια, βρώμικο κτλ.. Όλη την ημέρα είμαστε μέσα σε γκουρμέ κουζίνες, οπότε το βράδυ θέλουμε να ξεφύγουμε».

Όσο για την τελευταία φορά που ο ίδιος έφαγε βρώμικο; «Όταν χώρισα από μία σχέση που είχε κρατήσει 4 μήνες», απάντησε ο ίδιος, προσθέτοντας πως όταν χωρίζει το βρώμικο είναι το μόνο που τον... καλμάρει!
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved