Λάκης Γαβαλάς: «Οι πιο καλοντυμένες ελληνίδες είναι οι… Καρυάτιδες»
G-Fashion

Λάκης Γαβαλάς: «Οι πιο καλοντυμένες ελληνίδες είναι οι… Καρυάτιδες»

«Οι πιο καλοντυμένες της Αθήνας που υπήρξαν ανέκαθεν καλοντυμένες, αιώνες τώρα δηλαδή, είναι παγωμένες και είναι κολώνες, είναι οι Καρυάτιδες. Καμία άλλη δε βάζω στην σικ θέση που βάζω αυτές», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο fashion designer βρέθηκε στην έκθεση City Fashion and Fusion που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Στοά Σπύρου Μίλιου, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για μία ομαδική θεματική έκθεση, όπου περισσότεροι από τριάντα εικαστικοί καλλιτέχνες, σχεδιαστές και designers, παρουσιάζουν έναν αντίστοιχο αριθμό εικαστικών τρισδιάστατων ενδυμάτων και αξεσουάρ ένδυσης, από διάφορα υλικά (ύφασμα, χαρτί, δέρμα, μέταλλο, ανακυκλώσιμα υλικά κλπ.) μέσα στη Στοά, τοποθετημένα σαν γλυπτά πάνω σε βάσεις ειδικά σχεδιασμένες για την έκθεση.

Ο σχεδιαστής δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα εκθέματα, ενώ απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο πώς καταφέρνει να είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή της μόδας. «Αυτό να το δουν οι ανταγωνιστές μου που λένε ότι μ' αγοράζουνε, ότι με κάνουνε... μα που να τα βρουν τα λεφτά να μ' αγοράσουν αγάπη μου; 30 χρόνια back up έχω».

Κι επειδή ο λόγος ενός σχεδιαστή με την εμπειρία και το ταλέντο του Λάκη Γαβαλά δεν είναι ποτέ τυχαία, το σωστό να λέγεται. «Είναι πάρα πολύ μεγάλη η προίκα που έχω, για να μ' αγοράσει κάποιος θα πρέπει να δουλέψει άλλα τριάντα χρόνια, κι όχι μόνο... Όπως δούλεψα εγώ. Πολύ σκληρά, με πολύ γούστο, με πολύ πίστη και με μεγάλο μεράκι».

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved