Το σοκ της ηθοποιού για τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της
Showbiz

Το σοκ της ηθοποιού για τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της

Σοκαρισμένη είναι ακόμα πολύ γνωστή ηθοποιός λόγω των διαρρηκτών που μπήκαν στο σπίτι της για να την κλέψουν. Ποια είναι;


Ο λόγος για την Κίρα Νάιτλι η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα της, στο Λονδίνο, όσο εκείνη βρισκόταν στη Ρώμη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους δύο φορητούς υπολογιστές, γεγονός που την έχει ανησυχήσει ακόμη περισσότερο για δύο λόγους: Ο πρώτος αφορά την τυχόν παραβίαση προσωπικών της δεδομένων, όπως κωδικοί λογαριασμών σε τράπεζες, με τη βοήθεια στοιχείων που υπάρχουν στους υπολογιστές.
Ο δεύτερος, και ίσως χειρότερος για μια celebrity είναι το ενδεχόμενο να υπάρχουν στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών στοιχεία, όπως φωτογραφίες, που θα εξέθεταν την ηθοποιό.
Όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό, η Νάιτλι δήλωσε ότι νιώθει πως υπέστη ένα είδος βιασμού, καθώς άγνωστοι παραβίασαν τον ιδιωτικό της χώρο και ψαχούλεψαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφήσει μία και καλή το διαμέρισμα στο οποίο συγκατοικεί με τον αδερφό της Κάλεμπ, αφού πηγές αναφέρουν ότι μετά τη διάρρηξη η όμορφη σταρ δεν νιώθει άνετα να επιστρέψει σε αυτό.
Στο αξίας ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ διαμέρισμα οι κλέφτες είχαν σχετικά εύκολη πρόσβαση, καθώς είχε χαλάσει η εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, το πιθανότερο είναι οι διαρρήκτες να μη γνώριζαν σε ποιον ανήκε το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αφού άλλα δύο διαμερίσματα της πολυκατοικίας αποτέλεσαν επίσης στόχο τους.
Η διάρρηξη, όπως ανέφεραν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης οι αστυνομικές αρχές, έγινε στις 26 Οκτωβρίου μεταξύ 9.00 το πρωί και 9.00 το βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι δράστες.


Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved