Τα δύο νέα καινούργια τούρκικα σίριαλ σε ΑΝΤ1 και Mega
Media

Τα δύο νέα καινούργια τούρκικα σίριαλ σε ΑΝΤ1 και Mega

Μετά την επιτυχία των τουρκικών σίριαλ «Χίλιες και Μια νύχτες», «Κισμέτ» και «Γκιουμούς» ο ΑΝΤ1, αλλά και το Mega προσανατολίζονται να εισάγουν κι άλλες σειρές από τη γείτονα χώρα.


Επικρατέστερα μέχρι στιγμής είναι δύο: το «Εζέλ» και το «Απαγορευμένη Αγάπη». Σε ό,τι αφορά το Εζέλ, είναι μια δραματική σειρά με έντονα στοιχεία περιπέτειας, παραγωγής 2009-2010 που έχει αποσπάσει εννέα βραβεία και αφηγείται την ιστορία ενός μηχανικού αυτοκινήτων ο οποίος στη διάρκεια μιας ληστείας εγκαταλείπεται από τους φίλους τους πιάνεται και μπαίνει στη φυλακή κι όταν θεωρείται νεκρός ύστερα από μια συμπλοκή, αλλάζει πρόσωπο και ταυτότητα και βγαίνει για να πάρει εκδίκηση. Πρωταγωνιστής είναι ο Μπουράκ Χακί, ο Κενάν του «Κισμέτ» και αυτό το σίριαλ βολιδοσκοπείται από τον ΑΝΤ1. Στη σειρά παίζουν κι άλλοι ηθοποιοί γνωστοί από το «Κισμέτ». Να σημειώσουμε ότι το Ezel δεν σημείωσε την ίδια επιτυχία με το «Χίλιες και μια Νύχτες» ή το «Γκιουμούς» όπου προβλήθηκε με σαφώς χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης.
Στη σειρά «Απογορευμένη αγάπη» πρωταγωνιστής είναι ο Μεχμέτ, κατά κόσμο Κιβάντς Τατλιτούγκ του Γκιουμούς και η διάσημη και πανέμορφη Μπέρεν Σατ. Πρόκειται για μια δραματική σειρά παραγωγής 2008-2010 που βασίζεται σε μυθιστόρημα του 1899 και αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα μιας παντρεμένης από συμφέρον νεαρής γυναίκας μ’ έναν μεγαλύτερό της χήρο επιχειρηματία, για τα μάτια του γοητευτικού τυχοδιώκτη και ανιψιού του άντρα της με τον οποίο προκύπτουν ξαδέλφια! Το «Ask i memnu » σάρωσε σε τηλεθέαση και ήταν το πιο δημοφιλές σίριαλ της περιόδου 2008-2010. Τη σειρά αυτή φλερτάρει το Mega και δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση των «Μυστικών της Εδέμ» του χρόνου.


Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved