Στραμμένα όλα τα βλέμματα στην απατημένη βασίλισσα
Lifestyle

Στραμμένα όλα τα βλέμματα στην απατημένη βασίλισσα

Φωτιές έχει ανάψει η κυκλοφορία της αποκαλυπτικής βιογραφίας του βασιλιά της Σουηδίας, Καρόλου Γουσταύου ΙΣΤ'. Οι φήµες για τη σκανδαλώδη προσωπική ζωή του βασιλιά έδιναν κι έπαιρναν για χρόνια, παρόλο που τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά απέφευγαν να αναφερθούν σε αυτήν.


Τρεις δηµοσιογράφοι, όµως, τόλµησαν να αποκαλύψουν σε ένα βιβλίο 340 σελίδων τα «γαργαλιστικά» μυστικά του Σουηδού βασιλιά. Στο βιβλίο αναφέρεται πως ο µονάρχης έχει αδυναµία στις νέες, ωραίες γυναίκες και ενίοτε στην οµαδική συντροφιά τους. στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Γουσταύος - διοργάνωνε κάθε Δευτέρα βράδυ ξέφρενα πάρτι σε κλαµπ της Στοκχόλµης, ιδιοκτησίας κάποιου φερόµενου ως γκάνκστερ.


Αυτό όμως που προκάλεσε το μεγαλύτερο σάλο είναι η σχέση που διατηρούσε ο βασιλιάς, για περισσότερο από ένα χρόνο, με τη διάσημη ροκ σταρ Καµίλα Χένεµαρκ. «Ο βασιλιάς έµοιαζε ορισµένες φορές µε ερωτευµένο σχολιαρόπαιδο. Σκεφτόντουσαν ακόµη και να φύγουν µακριά, σε κάποιο αποµονωµένο εξωτικό νησί», γράφουν οι βιογράφοι του.


Ο βασιλιάς, σε συνέντευξη Τύπου που παραδοσιακά δίνει κάθε χρόνο δεν αρνήθηκε τη σχέση του µε τη Χένεµαρκ. «Μίλησα µε την οικογένειά µου και τη βασίλισσα και αποφασίσαµε να γυρίσουµε σελίδα. Πρόκειται για γεγονότα που έχουν συµβεί πριν από πολλά χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/diethni/story/strammena-ola-ta-blemmata-stin-apatimeni-basilissa

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved