Marc Jacobs στο CineDoc
G-Fashion

Marc Jacobs στο CineDoc

Την ταινία-ντοκυμαντέρ του Loic Prigent «Marc Jacobs & Louis Vuitton» θα απολαύσουν όσοι βρεθούν αύριο στις 20:00 στην αίθουσα προβολών του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31, Κολωνάκι).

Με μια διορατική ματιά στο κόσμο της μόδας, ο παραγωγός Loïc Prigent εστιάζει σε αυτό το ντοκιμαντέρ την προσοχή του στον Marc Jacobs, που κατά την γνώμη του αποτελεί τον σχεδιαστή μόδας με την μεγαλύτερη επιρροή στην γενιά του.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Jacobs καθώς προσπαθεί να εξισορροπήσει την ιδιότητά του σαν καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγάλου γαλλικού οίκου Louis Vuitton και της δικής του αμερικάνικης επώνυμης γραμμής, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε συναντήσεις για την προετοιμασία παρουσιάσεων κολεξιόν υψηλής ραπτικής.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν η Naomi Campbell, η Sophia Copolla και η Uma Thurman.

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του επιτυχημένου φεστιβάλ βραβευμένων ξένων και ελληνικών ντοκιμαντέρ CineDoc που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα.

Οι προβολές θα συνεχιστούν μέχρι 25 Μαϊου 2011, πάντα Τετάρτη στις 20:00. Κάθε προβολή θα ξεκινάει με ένα σπάνιο ταινιάκι επικαίρων στο θέμα της ταινίας από το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο και θα ολοκληρώνεται με μια εκδήλωση σχετική με το θέμα της ταινίας.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politismos/story/marc-jacobs-sto-cinedoc

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved