Έλληνας εξαπάτησε ασφαλιστικές εταιρίες στην Αγγλία
Inside Stories

Έλληνας εξαπάτησε ασφαλιστικές εταιρίες στην Αγγλία

Αρνήθηκε τις κατηγορίες Έλληνας οδοντίατρος, που έμενε τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, ότι σκηνοθέτησε, σε συνεργασία με τη γυναίκα και τη κουνιάδα του, τον θάνατό του με σκοπό να εισπράξει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τις ασφαλιστικές εταιρίες.


Ο 46χρονος Εμμανουήλ Παρίσης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, η γυναίκα του Στυλιανή Θεοδωροπούλου 40 ετών και η αδερφή της Νικολέττα Θεοδωροπούλου 41 ετών βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο κατηγορούμενοι ότι εξαπάτησαν 15 ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και τον Βρετανικό Οδοντιατρικό Σύλλογο.


Ο οδοντίατρος από την Αθήνα, ένα χρόνο πριν, άλλαξε το όνομα του σε Neil McClaren και εγκαταστάθηκε στη Σκωτία με νέα ταυτότητα όπου εργαζόταν και σε μεγάλες εταιρίες. Η οικογένεια του ωστόσο είχε ισχυριστεί ότι ο οδοντίατρος είχε πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Αμμάν της Ιορδανίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις των τριών έγιναν μετά από καταγγελίες των ασφαλιστικών εταιριών για εσφαλμένη χορήγηση των χρημάτων.


Ο 46χρονος γιατρός παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση μέχρι την επόμενη δίκη τον άλλο μήνα. πηγή:www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/diethni/story/ellinas-eksapatise-asfalistikes-etairies-stin-agglia

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved