Ελένη Μενεγάκη: «Τί μου είπε η καφετζού στο φλιτζάνι»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Τί μου είπε η καφετζού στο φλιτζάνι»

«Μια χαρτορίχτρα μου ‘χε πει» θα μπορούσε να τραγουδά σήμερα μέσω της εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη! Ο λόγος;


Σήμερα το πρωί, ο «Καφές» παρουσίασε ένα θέμα για μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, η οποία έμεινε άνεργη και για να μπορέσει να ζήσει, αποφάσισε να… λέει τον καφέ!
Αυτό λοιπόν ήταν αρκετό για να θυμηθεί η Ελένη Μενεγάκη την δική της εμπειρία όταν πριν πολλά χρονιά είχε επισκεφτεί μια καφετζού!
«Δεν θα’ μουνα που λέτε 20 χρονών και ήμουνα στην Θεσσαλονίκη. Δεν θα πω τώρα όνομα, αλλά βρέθηκα παρέα με μία θεία ή γιαγιά, δεν θυμάμαι ακριβώς τι του ήταν, πολύ γνωστού τραγουδιστή που μου είχε πει το φλιτζάνι! Σας λέω ήμουν 20 χρονών, ούτε καν 21! Τότε λοιπόν είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ από αυτά που μου είπε. Γιατί όλα αυτά που μου είπε πως θα μου συμβούν, ήταν πολύ μακρινά για εμένα. Αυτά δηλαδή που εμένα θα με χαροποιούσαν τότε, αυτά που ήθελα να ακούσω κοινώς, εκείνη την στιγμή, δεν μου τα είπε. Μου είπε άλλα. Σε αυτά όμως που μου είπε για αργότερα, (που όταν στα λένε όταν είσαι 20 για την περίοδο που θα είσαι 30, εσύ νομίζεις ότι θα έχεις γεράσει μέχρι να σου συμβούν), έπεσε μέσα και είχε δίκιο σε όλα! Μα τι να σας λέω τώρα… έπεσε μέσα σε όλα!» δήλωσε η παρουσιάστρια.
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved