H έπαυλη του ζεύγους Κόβα
Lifestyle

H έπαυλη του ζεύγους Κόβα

Οι “Ελιές” όπως ονομάζεται η έπαυλη του ζεύγους Κόβα είναι το σημείο κατατεθέν στο Πόρτο Χέλι. Στο υπέρ λουξ κεντρικό σπίτι του Γιώργου και της Ηρώ Κόβα η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι ασιατικού ύφους και στιλ.

Η θεότητα του Σιντάρτα δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι της κατοικίας ενώ οι μεγάλες εξωτερικές πόρτες του σπιτιού βλέπουν στην ιδιωτική παραλία που υπάρχει γύρω γύρω από το σπίτι όσο και στην πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο της ιδιωτικής χερσονήσου.
Στην χερσόνησο υπάρχει και μια δεύτερη διώροφη κατοικία μπροστά από την μεγάλη ιδιωτική παραλία με άμμο που έχει έρθει με πλοίο από την Καραϊβική κατόπιν απαιτήσεως των ιδιοκτητών. Στην κεντρική κατοικία υπάρχουν βουκαμβίλιες και γύρω γύρω έχει στρωθεί γκαζόν. Κάθε χρόνο η οικοδέσποινα Ηρώ Κόβα της εταιρείας “Astor” πραγματοποιεί ένα μεγάλο κάλεσμα για γνωστούς και φίλους στο οποίο παρευρίσκεται όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος με τη σύζυγο του Αννα Μαρία. Πολλά από τα μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου της ΕΛΕΠΑΠ στο οποία συμμετέχει ενεργά και η Ηρώ Κόβα. Τα σκάφη δημιουργούν συνωστισμό εκείνες τις ημέρες μπροστά από την χερσόνησο ενώ τα γλυκά η οικοδέσποινα έχει φροντίσει να έρχονται απο ζαχαροπλαστείο της Κηφισίας με το ιδιωτικό ελικόπτερο της οικογένειας που πολλές φορές σπάει την μονοτονία των καλοκαιρινών μεσημεριών στο Πόρτο Χέλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved