Τι λένε τα άστρα για την Αθηνά Ωνάση
Lifestyle

Τι λένε τα άστρα για την Αθηνά Ωνάση

Τον αστρολογικό χάρτη της Αθηνάς Ωνάση αναλύει σήμερα ο αστρολόγος του gossip-tv.gr κ. Γιάννης Ριζόπουλος. Τι λένε τα άστρα για την διάσημη κληρονόμο;

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες...

Η Αθηνά Ωνάση είναι Υδροχόος με ωροσκόπο στο Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο.
Στο ωροσκόπιο της ξεχωρίζει ο Κρόνος στον 1ο οίκο που ουσιαστικά τη «σοβαρεύει» και την αναγκάζει να ωριμάσει ...πριν την ώρα της.
Έχει την τάση να υποτιμά τις ικανότητες της να νοιώθει υπεύθυνη για όλα και να επιτρέπει σε άλλους να ορίζουν τη ζωή της. Θέλει να είναι «σωστή» κάτι που βέβαια της «κόβει» τον αυθορμητισμό...
Η ανασφάλεια της την οδήγησε να παντρευτεί από πολύ μικρή ηλικία και είναι βέβαιο ότι με την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του (το 2014) θα αρχίσει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που πραγματικά της ταιριάζουν. Μέχρι τότε ουσιαστικά θα «σύρεται» από τις επιθυμίες των άλλων πιστεύοντας ότι με την καθοδήγηση των ωριμοτέρων θα είναι και η ίδια πιο ασφαλής.
Όσο μεγαλώνει, τόσο θα απελευθερώνεται αλλά αυτή η διαδικασία θα κρατήσει πολλά χρόνια και ίσως θα αργήσουμε πολύ να την απολαύσουμε ως ...έφηβη.
Όταν νοιώσει «έτοιμη» θα ξεδιπλώσει τα ταλέντα της και είναι πολύ πιθανόν να αφήσει πίσω της ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό συνδέεται άμεσα και με τους δύσκολους η περίπλοκους χειρισμούς που απαιτούνται για να ξεπεραστούν οι ενστάσεις του Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με τα δικαιώματα της Αθηνάς στην περιουσία του παππού της. Από αυτήν την άποψη δεν πρόκειται να ...ξεμπλέξει εύκολα. Μετά το 2014 και βλέπουμε...

Η ...κατάρα

Αστρολογικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αθηνάς είναι το ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ήλιου, Σελήνης και Πλούτωνα, που βέβαια παραπέμπει αρχικά στην απώλεια της μητέρας της και το «βαρύ» ιστορικό της οικογένειας Ωνάση.
Ωστόσο αυτές οι πλανητικές όψεις αναφέρονται και στην ίδια, που έχοντας την τάση να φορτώνεται με ευθύνες και ενοχές θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία της.
Σίγουρα χρειάζεται βοήθεια ώστε όλοι αυτοί οι ψυχικοί «κόμποι» που υπάρχουν μέσα της να μην σωματοποιηθούν με επώδυνο τρόπο.

Το πάθος

Παρά τον πολύ ...Κρόνο, η Αθηνά Ωνάση εκπέμπει έναν έντονο ερωτισμό (η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες), έχει πολύ έντονα συναισθήματα και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα, χωρίς όμως να το δείξει.
Τυπικά αυτή η σύνοδος δημιουργεί ερωτικούς ανταγωνισμούς, διεκδικήσεις και τάσεις απιστίας. Όμως, με δεδομένη την επιφυλακτικότητα της, στην παρούσα φάση είναι εξαιρετικά απίθανο να αφεθεί η ίδια σε ένα «μοιραίο» πάθος, διακινδυνεύοντας να χαλάσει την ισορροπία που με τόσο κόπο προστατεύει.
Έτσι είναι πολύ πιθανότερο να βιώσει ανατροπές στην προσωπική της ζωή εξ αιτίας των επιλογών των άλλων και ιδιαίτερα του συζύγου της.
Το 2005 με την είσοδο του Ουρανού στον 4ο οίκο της η Αθηνά παντρεύτηκε τον Αλβάρο Μιράντα Νέτο και μετοίκησε στο Σάο Πάολο. Η επερχόμενη διέλευση του Ουρανού από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη της ...ετοιμάζει νέες αλλαγές, ευχάριστες κατά το ...ήμισυ. Η πιθανότητα να γίνει μητέρα πολλαπλασιάζεται από την είσοδο του Δία στον 4ο οίκο της το Φεβρουάριο του 2010 και την κίνηση της προοδευμένης Σελήνης της στον 5ο οίκο.
Όμως η Αφροδίτη και ο 5ος οίκος δεν έχουν να κάνουν μόνον με παιδιά αλλά και με έρωτες...
Και η καταλυτική ...επέλαση του Ουρανού απειλεί να ανατρέψει τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή, όχι μόνον με ευχάριστους τρόπους. Ας ελπίσουμε ότι ο Αλβάρο δεν θα την στενοχωρήσει πολύ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved