Ο Μαρτσέλλο Ρότα διευθύνει μουσική Νίνο Ρότα
Showbiz

Ο Μαρτσέλλο Ρότα διευθύνει μουσική Νίνο Ρότα

«Ο Νονός», «Ντόλτσε Βίτα», «La Strada»…. οι ταινίες του ιταλικού κινηματογράφου που τόσο αγαπήσαμε θα ζωντανέψουν στις 12 Δεκεμβρίου στην σκηνή της αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης (πρώην Φίλων της Μουσικής) σε μια μοναδική συναυλία υπό τη διεύθυνση του διάσημου μαέστρου Μαρτσέλλο Ρότα!

Οι αγαπημένες του Andrea Bocelli DIV4S, τέσσερις εκθαμβωτικές Ιταλίδες σοπράνο, η Denise, η Isabella, η Vittoria και η Sofia, θα μας ταξιδέψουν, συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας, στην γλυκειά εποχή του ιταλικού κινηματογράφου μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική του μεγάλου Νίνο Ρότα.

O Μαέστρο Μαρτσέλλο Ρότα, ανηψιός του Νίνο Ρότα, και μόνιμος Μαέστρος του Andrea Bocelli με τον οποίον δίνουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο, έχει διευθύνει τις σημαντικότερες ορχήστρες της Ιταλίας και της Ευρώπης στις μεγαλύτερες λυρικές σκηνές του κόσμου. Αλησμόνητη έχει μείνει η συμμετοχή του μαζί με τον Andrea Bocelli και την Ορχήστρα "Toscanini" της Πάρμας στην Συναυλία της Bologna με την παρουσία του Πάπα Ιωάννη–Παύλου του ΙΙ, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Το ρεπερτόριο του στην όπερα είναι ιδιαίτερα ευρύ, με περισσότερους από 40 τίτλους έργων και ιδιαίτερη κλίση σε έργα των Rossini, Bellini, Donizetti, Verdi and Puccini, όπερες των οποίων έχει διευθύνει πολλές φορές κερδίζοντας διθυραμβικά σχόλια κοινού και κριτικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved