Μια Σπαρτιάτισσα στο Hollywood
Hollywood

Μια Σπαρτιάτισσα στο Hollywood

H Κατερίνα Gagkas είχε την τύχη να ξεκινήσει την καριέρα της με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, γεγονός που δεν είναι σύνηθες για πολλούς νέους και φιλόδοξους ηθοποιούς. Υποδύεται την κεντρική όμηρο στην ταινία «The Taking of Pelham 123» με πρωταγωνιστές τους Τζον Τραβόλτα και Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Ως Ελληνίδα και μάλιστα Σπαρτιάτισσα, η Katerina Gagkas πήγε στο Χόλιγουντ με σκοπό να ξεχωρίσει. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, αλλά από μικρή ζούσε μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας.

Έχει κάνει σπουδές θεάτρου και επικοινωνίας. Μάλιστα μέρος των σπουδών της έκανε και στην Ελλάδα, όπου έζησε και εργάστηκε για ένα διάστημα. Μάλιστα έπαιξε σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις, δούλεψε ως χορεύτρια του hip hop και έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα ως χορεύτρια παραδοσιακών χορών.

Η Κατερίνα λατρεύει την Ελλάδα, την πολιτιστική της κληρονομιά και της αρέσει ο τρόπος ζωής των Ελλήνων, γιατί, όπως λέει η ίδια, εδώ ο κόσμος ζει πραγματικά σε αντίθεση με τους Αμερικανούς, οι οποίοι πολλές φορές ξεχνούν να ζήσουν και απλώς υπάρχουν.

Έως σήμερα έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, σε πετυχημένες σειρές, όπως στις «Ugly Betty», «Law & Order», «Gossip Girl», ενώ εργάζεται και ως μοντέλο.

Όταν δεν ασχολείται με την ηθοποιία, θα τη βρείτε να κάνει ορειβασία, να εξασκείται στο kick boxing ή να χορεύει, το άλλο μεγάλο πάθος της.

Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved