Τρεις αποχωρήσεις στο χθεσινό Next Top Model
Media

Τρεις αποχωρήσεις στο χθεσινό Next Top Model

Απίστευτο το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2! Κλάμα, ξεκατίνιασμα και τρεις αποχωρήσεις είχε το χθεσινό μοντελοριάλιτι!


Και ενώ περιμέναμε να δούμε το ταξίδι των κοριτσιών στο Μιλάνο τελικά είδαμε να φτάνουν στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί βρισκόταν ο Χριστόφορος Κοτέντος! Ο σχεδιαστής και μέλος της κριτικής επιτροπής άνοιξε τις βαλίτσες των κοριτσιών μία μία και… κατέσχεσε ό,τι ρούχο και αξεσουάρ έκρινε ότι τους είναι άχρηστο, τόσο για την δουλειά τους, όσο και για την καθημερινότητά τους. Αποκορύφωμα ήταν μία από τις κοπέλες, η οποία θέλησε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί όταν ο Κοτέντος της είπε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει γιατί φοράει… τρύπιο κολάν!
Η Κέλλυ δεν άντεξε και αποφάσισε να αποχωρήσει. «Τίποτα μα τίποτα δεν είναι αντικειμενικό... Νιώθω πιεσμένη γι’αυτό φεύγω… Μάλλον δεν είμαι τόσο δυνατή. Πέρασα ωραία, έμαθα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.
Στην φωτογράφιση της εβδομάδας, τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες με μεγάλα ασημένια μπαλόνια, η ένταση κορυφώθηκε όταν η κριτική επιτροπή σχολίασε αρνητικά την Στεφανία, λέγοντάς της ότι βγήκε σαν απολίθωμα αιγυπτιακού πολιτισμού. Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να αποχωρήσει. Η Στεφανία μπορεί να μην έφυγε αλλά όταν η Αλίκη πήρε την φωτογραφία της και πέρασε αυτή τη φάση, ανακοίνωσε ότι δεν αντέχει και θέλει να φύγει. Δεν μείναμε όμως στις δυο αποχωρήσεις, είχαμε και την κοπέλα που έπρεπε να φύγει γιατί η φωτογραφία της ήταν η χειρότερη και η τρίτη που αποχώρησε από το μοντελοριάλιτι ήταν η Μόνικα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved