Παιδικό βιβλίο από τον Πλανητάρχη
G-Politics

Παιδικό βιβλίο από τον Πλανητάρχη

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων βρίσκεται από σήμερα το παιδικό βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα. Το βιβλίο ονομάζεται «Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters» (Για εκείνες τραγουδώ: Επιστολή προς τις κόρες μου) και είναι εμπνευσμένο από τις δυο κόρες του προέδρου Sasha και Malia.

Στο εξώφυλλο απεικονίζονται οι δύο κόρες του Αμερικανού προέδρου να διασχίζουν ένα καταπράσινο λιβάδι μαζί με τον σκύλο τους, τον Bo.

«Είναι ένα συγκινητικό αφιέρωμα βασισμένο σε όλους τους 13χρονους αμερικανούς και στα ιδανικά που έχουν γαλουχήσει το έθνος μας» λέει ο εκδότης του εκδοτικού οίκου Random House.

Το βιβλίο περιλαμβάνει εικονογραφήσεις του καλλιτέχνη Loren Long, οποίος είχε επιμεληθεί και το παιδικό βιβλίο της Madonna «Mr. Peabody's Apples».

Τα κέρδη από το βιβλίο, το οποίο κοστίζει 17,99 δολάρια, θα δοθούν στο ταμείο για τις υποτροφίες παιδιών στρατιωτών που έχουν πεθάνει ή μείνει παράλυτοι εξαιτίας του πολέμου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν άλλα δύο βιβλία, το «Dreams from My Father» και το «The Audacity of Hope».


Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/diethni/story/paidiko-biblio-apo-ton-planitarxi

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved