Το ραντεβού της επώνυμης με τον ποδοσφαιριστή
Showbiz

Το ραντεβού της επώνυμης με τον ποδοσφαιριστή

Σε συνθήκες άκρας μυστικότητας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το πολυαναμενόμενο ραντεβού της επώνυμης κυρίας και του ποδοσφαιριστή-εραστή της με τον παπαράτσι.

Όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr, οι ερωτικές στιγμές της επώνυμης κυρίας της showbiz και του γνωστού ποδοσφαιριστή απαθανατίστηκαν από παπαράτσι, με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες οι δύο εραστές να έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους.

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και αφού η επώνυμη κυρία συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο της, τα τρία εμπλεκόμενα μέλη της υπόθεσης, δηλαδή η κυρία, ο ποδοσφαιριστής και ο παπαράτσι, συναντήθηκαν για να δουν πως μπορούν να δώσουν τέλος στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr ο παπαράτσι τους έδωσε το αρχείο των φωτογραφιών και τους ενημέρωσε και για το video που έχει τραβηχτεί και το οποίο οι δύο εραστές προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν προκειμένου να μην κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίγραφα του εν λόγω video υπάρχουν στα χέρια πάνω από ενός ή δύο ατόμων, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει την κυρία και τον ποδοσφαιριστή, αφού το πράγμα φαίνεται να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις…

Στη συνάντηση πάντως, η κυρία και ο ποδοσφαιριστής-εραστής της ήταν πολύ άνετοι μεταξύ τους. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φιλικό, θα ‘λεγε κανείς σαν να μην πέρασε μια μέρα από το διάστημα που διατηρούσαν ερωτική σχέση, σαν να μη χώρισαν ποτέ!

Παρά το δικαιολογημένο άγχος και τη νευρικότητα των πρώτων λεπτών της συνάντησης, το κλίμα αποκαταστάθηκε αμέσως και οι δύο πρώην εραστές παρέμειναν στο χώρο της συνάντησης και μετά την αποχώρηση του παπαράτσι.

Λέτε;… πηγή:www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/gossip/story/to-rantebou-tis-eponumis-me-ton-podosfairisti

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved