Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τζέραρντ
G-Sports

Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τζέραρντ

Χωρίς τον αρχηγό της θα πορευθεί η Λίβερπουλ για περίπου ένα μήνα, καθώς ο Στίβεν Τζέραρντ τέθηκε «νοκ άουτ», λόγω ενός «σημαντικού» τραυματισμού στη γάμπα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι «κόκκινοι», τον οποίο υπέστη αγωνιζόμενος με την εθνική Αγγλίας στο χθεσινοβραδυνό φιλικό με τη Γαλλία στο Γουέμπλεϊ.

«Ο Στίβεν τραυματίστηκε στη γάμπα χθες βράδυ. Μόλις ήρθε εδώ για μία πρώτη εκτίμηση και σίγουρα φαίνεται να είναι ένας σημαντικός τραυματισμός στη γάμπα» τόνισε ο γιατρός των «ρεντς», Πίτερ Μπράκνερ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε: «Φοβάμαι ότι θα μείνει εκτός δράσης για λίγο καιρό. Θα φανταζόμουν ότι το διάστημα αυτό θα μπορούσε να είναι 3-4 εβδομάδες». Ο διεθνής μέσος, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να οριστικοποιηθεί το διάστημα της απουσίας του, αποχώρησε χωλαίνοντας στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με τους «τρικολόρ».
Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, δέχθηκε μετά τον αγώνα τα «πυρά» του γυμναστή της Λίβερπουλ, Ντάρεν Μπάρτζες, ο οποίος μέσω του «Twitter» χαρακτήρισε «ερασιτεχνική» την απόφαση του Ιταλού τεχνικού να κρατήσει τον Τζέραρντ στο παιχνίδι για περισσότερο από 60 λεπτά. Ο Μπάρτζες έγραψε το εξής σχόλιο: «Αγνόησαν εντελώς τη συμφωνία και την προηγούμενη ιστορία. Εντελώς ερασιτεχνική και τώρα πληρώνουμε για την ανικανότητά τους. Αναμφίβολα αισχρό». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι φράσεις έμειναν για 55 λεπτά στο «Twitter», ενώ στη συνέχεια σβήστηκαν.
Ο Καπέλο είχε δηλώσει ότι θα χρησιμοποιούσε τον Τζέραρντ μόνο για μία ώρα, ωστόσο, μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν στη διάρκεια του αγώνα οι Ρίο Φέρντιναντ και Γκάρεθ Μπάρι, ο Ιταλός αποφάσισε να κρατήσει τον αρχηγό της Λίβερπουλ στο παιχνίδι, έως ότου τραυματίστηκε και ο ίδιος. Από την πλευρά του, ο Μπράκνερ δήλωσε στο Liverpoolfc.tv ότι αυτό είναι κάτι που ο σύλλογος πρέπει να αποδεχθεί. «Εάν εκφράσεις την επιθυμία να αγωνιστείς για τη χώρα σου, πρέπει να αποδεχθείς πόση ώρα θέλουν να παίζεις» συνέχισε, για να καταλήξει: «Προφανώς υπήρξαν συνθήκες χθες βράδυ που συνδυάστηκαν, με αποτέλεσμα ο Στίβεν να αγωνιστεί περισσότερο απ΄ όσο ελπίζαμε, πράγμα που είναι απογοητευτικό, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό». πηγή: www.newsbomb.gr


http://www.newsbomb.gr/sports/story/tesseris-ebdomades-ektos-o-tzerarnt

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved