Κ.Πατλάκη: «Έχω αποφασίσει να μην υποκύπτω στους φόβους μου»
Showbiz

Κ.Πατλάκη: «Έχω αποφασίσει να μην υποκύπτω στους φόβους μου»

«Όσο υπάρχουν ρολόγια που δείχνουν μεσημέρι, θα υπάρχουν εκπομπές…μεσημεριανές», δηλώνει η Κλεοπάτρα Πατλάκη απαντώντας σε όλους όσους υποστηρίζουν πως η μεσημεριανή ζώνη έχει ημερομηνία λήξεως.


-Η νέα σεζόν σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Πως ήταν η «μετακόμισή σας»;

«Ήταν άμεση, χαρούμενη και σαν να μην έγινε ποτέ! Με λίγα λόγια, από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στον «αέρα» , χωρίς καμία πρόβα προηγουμένως, μέχρι και σήμερα, νιώθω σαν να ήμουν πάντα με τα παιδιά»
-Γιατί θελήσατε να κάνετε αυτή την μετακίνηση σε άλλο κανάλι από τον Alpha, όπου ήσασταν αρκετά χρόνια; Μάλιστα, θα περιμέναμε πως θα διεκδικούσατε δική σας εκπομπή.
«Το θέμα δεν είναι να έχεις δική σου εκπομπή, αλλά να έχεις μια εκπομπή που σ’ αρέσει και που φυσικά θα κάνει καλά νούμερα χωρίς να σε κάνει νούμερο. Έχω αποφασίσει ότι πλέον θα ακολουθώ τα θέλω μου και δεν θα υποκύπτω στους φόβους μου. Τώρα νοιώθω ολοκαίνουργια και πολύ ήρεμη»
-Πάντως, έχετε τη φήμη της καυστικής δημοσιογράφου. Ότι δεν φοβάστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να σχολιάσετε ανοιχτά πρόσωπα και καταστάσεις με τα οποία διαφωνείτε.
«Δεν ξέρω τι φήμη έχω, αλλά το να λέω αυτό που πιστεύω και να τεκμηριώνω τη σκέψη του το θεωρώ μέρος της δουλειάς μου, όπως άλλοι θεωρούν μέρος της δουλειάς τους να κάνουν δημόσιες σχέσεις ή να παριστάνουν τους χειροκροτητές»
Πηγή: Tivo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved