Ελληνική επέλαση στο Dubai
Showbiz

Ελληνική επέλαση στο Dubai

Και ποιος δεν έχει επισκεφτεί τα Αραβικά Εμιράτα από την ελληνική showbiz; Γιατί το να κάνεις διακοπές στο Dubai, σου δίνει άλλο αέρα. Πώς να το κάνουμε τώρα…


Την τελευταία πενταετία, όλο και περισσότεροι Έλληνες celebrities βρίσκουν λίγο χρόνο για να περάσουν μερικές μέρες διακοπών στο Ντουμπάι. Γιατί το να κάνεις διακοπές εκεί, σου δίνει όπως και να το κάνουμε, άλλο αέρα. Είναι πολύ in να πεις ότι πήγες στα Αραβικά Εμιράτα, έμεινες στο Burj Al Arab ή κάποιο άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο της πόλης και συναναστράφηκες Εμίρηδες και πάμπλουτους γόνους αριστοκρατικών οικογενειών της Ευρώπης ή της Αμερικής.
Εκεί είχε κάνει πρόπερσι τα γενέθλιά της η Μαριάννα Λάτση, έχοντας μάλιστα κοντά της, όλους τους διάσημους φίλους της αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ιδέα της για ένα κλειστό δείπνο σε ένα από τα καλύτερα restaurant του Αραβικού Εμιράτου με αφορμή τα γενέθλιά της είχε στεφθεί τότε με απόλυτη επιτυχία. Κοντά της είχε την κόρη της Εριέττα, τον γιο της Φίλιππο, την ξαδέλφη της Νέλυ Δόξα μαζί με την κόρη της Μικαέλα, τον personal trainer της Ανδρέα Ρόμελ και τον πρώην σύζυγό της Γρηγόρη Κασιδόκωστα με τους οποίους έφτασε στο Ντουμπάι με το πολυτελές ιδιωτικό τζετ της, το Gulf stream IV. Στο δείπνο όμως που έδωσε το παρών έδωσαν και το ζεύγος Καίσαρη όπως και το ζεύγος Μαυρή που εκείνες τις μέρες έτυχε να κάνουν και εκείνοι διακοπές στα Αραβικά Εμιράτα. Το πρώτο λόγο στο εορταστικό τραπέζι είχε το σούσι που συνοδεύτηκε από λευκό κρασί και σαμπάνιες Crystal. Όσο για την διάθεση της παρέας, ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη από όλους τους παρευρισκόμενους που ευχήθηκαν στη Μαριάννα Λάτση τα χρόνια πολλά. Τα διαμάντια και το εκπληκτικό περιδέραιο που φορούσε εκείνο το βράδυ η εορτάζουσα, μονοπώλησαν αρχικά το ενδιαφέρον της παρέας ωστόσο στην συζήτηση τέθηκαν στο μεταξύ και άλλα θέματα που είχαν να κάνουν τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με την ανάπτυξη του Εμιράτου, στο οποίο στοχεύει κάποια στιγμή στο μέλλον να επενδύσει η κόρη του Γιάννη Λάτση.
Λίγο καιρό μετά, η Εριέττα Κούρκουλου, μοναχοκόρη της Μαριάννας Λάτση επανέλαβε μόνη της το συγκεκριμένο ταξίδι, αυτή τη φορά για να απολαύσει μαζί με την παρέα της μίνι διακοπές. Η νεαρή χρυσή κληρονόμος έδειξε να το καταδιασκεδάζει με τις φίλες της, γνωρίζοντας μαζί τους, όχι μόνο τις πιο όμορφες παραλίες των Αραβικών Εμιράτων αλλά και τη νυχτερινή ζωή που όπως μαθαίνουμε είναι πλουσιότατη.

Οι κοσμικοί ταξιδιώτες

Εννοείται πως είναι πάρα πολλοί οι εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής της χώρας μας που πετάγονται μέχρι το Ντουμπάι για να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και να αλλάξουν παραστάσεις. Ανάμεσά τους, εκτός από τη Μαριάννα Λάτση, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, ο Στέλιος Αγιοστρατίτης μαζί με τη σύντροφό του, ο Θωμάς και η Νατάσα Λιακουνάκου οι οποίοι δίνουν συχνά ραντεβού εκεί με τον στενό φίλο εκείνης, τον Λάκη Γαβαλά και το ζεύγος Σωκράτη και Ελένης Κόκκαλη όταν οι δυο τους θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τις εικόνες της Μυκόνου όπου και συνηθίζουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους. Όλοι τους, αν τύχει να συναντηθούν στο Ντουμπάι –συνηθίζουν να μένουν στο Burj Al Arab που φημίζεται για την πολυτέλεια και τις executive υπηρεσίες που προσφέρει- γίνονται μία παρέα και κανονίζουν μαζί εξόδους ή ακόμα και happenings μιας και ο Ελληνισμός ενώνεται ακόμα και αν βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου.

Πώς και από εδώ Ελένη μου;

Τόσα είχε ακούσει! Να μην επισκεφτεί και η Ελένη Μενεγάκη την Μεγαλούπολη της Ανατολής; Μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους –οι μικρές έμειναν πίσω να τις προσέχει η γιαγιά- η βασίλισσα της πρωινής ζώνης έφυγε για Ντουμπάι. Όπως αποκάλυψε μετά την επιστροφή της σε φίλους και γνωστούς, της άρεσε τόσο πολύ που εντυπωσιάστηκε. Μπορεί να είχε ακούσει πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο προορισμό, όμως αλλιώς τον είχε πλάσει στο μυαλό της. Μάλιστα, εκεί, είχε την ευκαιρία να κάνεις και shopping therapy αγοράζοντας ρούχα, παπούτσια και είδη σπιτιού που βρήκε και της άρεσαν πολύ. Το ζευγάρι μαζί με τον γιο του διέμενε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και ελάχιστα αποχωρίστηκε τις ανέσεις του καθώς στο Ντουμπάι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι πραγματικά μοναδικές στον κόσμο.
Και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου όμως πηγαίνει συχνά στο Ντουμπάι και κυρίως όταν έχει καλή παρέα φίλων. Η ίδια είχε βρεθεί πολλές φορές εκεί μαζί με φίλους της, όχι όμως για πολλές μέρες καθώς οι υποχρεώσεις πίσω στην Ελλάδα τρέχουν. Ένα μοντέλο από τα παλιά το οποίο μάλιστα θαμπώθηκε τόσο πολύ από την ποιότητα ζωής εκεί που αποφάσισε να ζήσει κάποια χρόνια μόνιμα στο Ντουμπάι, ήταν η Νίνα Γεωργαλά. Για business και συγκεκριμένα για να εμφανιστούν σε νυχτερινά κέντρα εκεί βρέθηκαν στο Ντουμπάι η Άντζελα Δημητρίου αλλά και η Μαίρη Σκόρδου που θα θυμάστε από τη συμμετοχή της στο πρώτο Big Brother…
Τέλος, στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στο Burj Al Arab είχε περάσει το honeymoon του ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τη γυναίκα του Δώρα. Επιστρέφοντας, το –τότε- νεόνυμφο ζευγάρι δήλωνε κατενθουσιασμένο για το συγκεκριμένο ταξίδι, δηλώνοντας στους φίλους τους πως επρόκειτο για εμπειρία ζωής και για τους δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved