Η “ζωηρή” Carla μεταμορφώθηκε σε Πρώτη Κυρία
Hollywood

Η “ζωηρή” Carla μεταμορφώθηκε σε Πρώτη Κυρία

Πριν από τον Νικολά Σαρκοζί, ο Μικ Τζάγκερ ήταν ο διασημότερος από τις κατακτήσεις της Carla Bruni. Στο βιβλίο του εξηγεί ακριβώς πόσο ... διακριτική σχέση είχαν!

Οι μυστικές συναντήσεις με τον Μικ Τζάγκερ, διήρκεσαν …οκτώ χρόνια. "Περάσαμε μέσα από όλες τις πρωτεύουσες της γης και κανένας φωτογράφος ποτέ δεν μας εξέπληξε " καυχιέται η Carla. Φυσικά δεν ήταν το ίδιο διακριτική και η Jerry Hall που επίσημα αναγνώρισε ότι ο χωρισμός της από τον Jagger οφειλόταν εν μέρει στη σχέση του με την Bruni. Το πλούσιο παρελθόν της πρώτης κυρίας της Γαλλίας κάνει το γύρο του κόσμου σε συνέχειες και απασχολεί τον έντυπο τύπο και τις ιστοσελίδες. Η Carla Bruni δεν είναι η "γυναίκα της διπλανής πόρτας" αλλά εξελίχτηκε σε "μοιραία γυναίκα". Ο μουσικός Eric Clapton πληγώθηκε, όταν η Bruni την οποία αποκαλούσε «έρωτα της ζωής του», τον άφησε για έναν ακόμη μεγαλύτερο ροκ σταρ. Δεδομένου ότι οι αναφορές στο βιβλίο, σχετικά με τις παρακλήσεις του Clapton για τον παλιό και καλό του φίλο Μικ Τζάγκερ να μην του «κλέψει» την Bruni μακριά, ο Μικ δεν τον άκουσε και άρχισε να βγαίνει συστηματικά με την Carla. Όπως το έκανε και η Bruni με το ίνδαλμα των Rolling Stones και η οποία καυχήθηκε στους φίλους της, ότι είχε ικανοποιηθεί ένας στόχος που έθεσε στον εαυτό της όταν ήταν 15 ετών.
Ο Νικολά παρότι δεν παίζει κιθάρα και δεν περιστρέφεται πάνω στη σκηνή με την μαεστρία του Μικ, οδηγεί μια χώρα, που η σημερινή φλόγα της είναι η Κάρλα του. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ρομάντζα της εποχής μας, που λειτούργησαν σαν ανεμοστρόβιλος, η Bruni και ο Σαρκοζί συναντήθηκαν σε ένα πάρτι το Νοέμβριο του 2007 και παντρεύτηκαν σε μια κομψή τελετή το Φεβρουάριο του 2008 στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Carla-Perez
Ένας κορυφαίος γάλλος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην σειρά, Συρανό ντε Μπερζεράκ, ‘The Crow’, και στο ‘Indochine’, ο Perez, είχε μια σκανδαλώδη επίσης σχέση με την Μπρούνι στις αρχές του 1990. Τώρα είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του αν και είναι φίλοι ακόμα με την πρώην φλόγα του, όπως ομολογεί.
Ένας διάσημος δικηγόρος στη Γαλλία, ο Klarsfeld, αναφέρεται πως είναι ένας ακόμη από τους πρώην φίλους που καλούνται να συγκριθούν με τον Σαρκοζί, ο Klarsfeld, ο οποίος μάλιστα λέει: "Αυτή είναι μια πραγματική τίγρης". Carla-Klarsfeld
Ένας ακόμα εραστής της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, ο Charles Berling, γεννημένος το 1958, στο Saint-Mandé της Γαλλίας με πολλές επιτυχίες κινηματογραφικές, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των κατακτήσεων της πρώτης κυρίας.
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, με την πιο πρόσφατη επιτυχία του, "Summer Hours", είναι μέσα σε αυτούς που "λαβώθηκαν" απο τα γεμάτα δηλητήριο βέλη της.
Μοιράζεται έναν επώνυμο με άλλον έναν ακόμα με ακριβώς το ίδιο επίθετο. Εραστής της Bruni είναι ο ηλικιωμένος Jean-Paul Enthoven, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν τόσο για αυτόν όσο στη συνέχεια και για το γιό του. Η Bruni αρνήθηκε ότι είχε ποτέ σχέση με τον πατέρα Enthoven, έναν πλούσιο και περίφημο εκδότη. Την πήρε μαζί του σε ένα ταξίδι (η Carla επιμένει ότι δεν υπήρξε τίποτα σεξουαλικό μεταξύ τους, του το είχε προεξοφλήσει άλλωστε κι εκείνος το είχε αποδεχτεί), για να συναντήσει το γιό του Raphael Enthoven.

Ο Raphael ήταν ήδη παντρεμένος με την Justine Levy, την κόρη του διακεκριμένου φιλόσοφου Bernand-Henri Levy. Ο Raphael ως φαίνεται δεν έμεινε αδιάφορος μπροστά στη θηλυκότητα της Carla, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί στην κυριολεξία συναισθηματικά η Justine και να δηλώσει την απογοήτευσή του.... ο Jean-Paul Enthoven. Τουλάχιστον αυτό περιγράφεται στο μυθιστόρημα της Justine Levy που έγινε bestseller στη Γαλλία, που λειτούργησε και σαν κατηγορητήριο εναντίον της Bruni. Το best seller αναφέρεται με λεπτομέρειες στην εικόνα της καθώς και στο χαρακτήρα της, όπου χαρακτηρίζεται ως «εξολοθρεύτρια» ανδρών ή των συζύγων τους, ανάλογα με την προοπτική…

Η Bruni επίσης ενοχοποιείται από τον πρώην popstar Louis Bertignac, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος της θρυλικής γαλλικής ροκ, ‘Telephone’. «Έπεσε κάτω» αναφέρεται από τον σχολιαστή, από την ομορφιά, την ευφυΐα και την ατολμία της.
Με τη στήριξή του κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα άλμπουμ της. "Εμείς μείναμε ένα χρόνο μαζί", είπε. "Ένα μήνα μετά το χωρισμό μας, ήταν με τον Eric Clapton". Αφού βγήκε το τρίτο άλμπουμ της κι ενώ είχε ήδη γίνει πρώτη κυρία, ο πικραμένος Bertignac σχολίασε, "υπάρχουν πράγματα που δείχνουν ότι θα ήθελε να είναι η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο" και τα κατάφερε!
Η πρώτη κυρία ωστόσο άφησε πίσω της συντρίμια....

Πηγή: www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/gunaika/story/i-zoiri-carla-proti-kuria-sarkozy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved