Σφοδρή επίθεση Βιντιάδη σε Κορομηλά, Μενεγάκη!
Showbiz

Σφοδρή επίθεση Βιντιάδη σε Κορομηλά, Μενεγάκη!

Σφοδρή επίθεση του Μεγακλή Βιντιάδη στον ALPHA και στα “δυνατά του χαρτιά”, Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη. Ο - μέχρι πέρυσι - σκηνοθέτης του «Καφέ με την Ελένη» και άλλων εκπομπών του συγκεκριμένου καναλιού, δε διστάζει να χαρακτηρίσει στημένο το “Big Brother” και αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει αηδιασμένος, όπως δήλωσε, από τον «θαυμαστό» κόσμο της TV.


Μιλώντας αποκλειστικά στο “newsbomb.gr” λέει χαρακτηριστικά: «Το “Big Brother” είναι της πλάκας. Αναρωτιέμαι γιατί το συνεχίζουν. Η Ρούλα ήθελε να χωθεί κάπου, όπου να΄ ναι. Τι άλλο να έκανε; Δεν έχουν όλοι τα κότσια να πουν «εγώ αυτό δεν το κάνω». Αν είχε πρόβλημα επιβίωσης θα το καταλάβαινα, αλλά γιατί έπρεπε η Κορομηλά να παρουσιάσει μετά από τόσα χρόνια καριέρας ένα στημένο παιχνίδι; Αυτό δείχνει ότι όταν ξεφύγεις και δεν ελέγχεις τα πράγματα, υπόκεισαι σε μια φθορά χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω για ποιους λόγους, αλλά η Ρούλα φέτος την πάτησε».
Από την κριτική του Μεγακλή Βιντιάδη δεν ξέφυγε και η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι μια από τα ίδια. Από την ώρα που πέφτει το σήμα ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει. Τώρα θα πάει στην κουζίνα, τώρα θα πει τα άστρα, τώρα θα συνδεθεί με γιατρό ή ψυχολόγο. Δεν έκανε την παραμικρή αλλαγή. Αυτό, σε δυο λόγους μπορώ να το αποδώσω: ή αυτό την βολεύει να κάνει γιατί ξεκουράζει την ίδια, αλλά κουράζει τον κόσμο, ή δεν έχει δυνατότητες να κάνει κάτι διαφορετικό. Αλλιώς δεν εξηγείται. Αν συνεχίσει έτσι θα μείνει στην Τρίτη θέση. Και ούτε η ιστορία με τον Ματέο τη βοήθησε. Χέ…..κε ο κόσμος για τον Ματέο. Σε δυο μέρες τον είχε ξεχάσει. Αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο και η υπερέκθεσή της από τα Μέσα κούρασε τον θεατή».
Για τους αντιπάλους της τι γνώμη έχετε;
«Η Σκορδά κι ο Λιάγκας είναι πιο ήρεμοι, έχουν καλύτερους καλεσμένους, κρατάνε έναν ψύχραιμο τόνο, χωρίς φανφάρες και φωνές. Τους Καραμέρο - Χαριτάτο τους βλέπω σε μια δεύτερη θέση γιατί τελευταία έχουν ξεφύγει κι αυτοί και μιλάνε πολύ».
Γενικότερα πώς βλέπετε τα πράγματα;

«Χάλια. Ένα αλαλούμ. Φτηνιάρικα πράγματα χωρίς ουσία. Τα ίδια και τα ίδια. Θα εξαιρέσω το MEGA που βλέπω ότι γενικά θα είναι πρώτο. Εκτός από «Το Νησί», μου αρέσει και το “Master chef”. Έχει καλή επιλογή κριτικής επιτροπής και καλούς διαγωνιζόμενους σε αντίθεση με το “Top Chef”, που δεν μ΄ αρέσει γιατί το βρίσκω ψυχρό και αδιάφορο. Στα προγράμματα αυτά δεν παίζει ρόλο η παρουσίαση γιατί ο ρόλος του παρουσιαστή είναι διεκπεραιωτικός. Τον κύριο ρόλο παίζουν οι διαγωνιζόμενοι και η κριτική επιτροπή».
Τελικά ποιο είναι φέτος το πρόβλημα της τηλεόρασης;

Το πρόβλημα της τηλεόρασης δεν είναι αποκλειστικά το οικονομικό. Στην Ελλάδα είναι έντονη η έλλειψη αισθητικής. Κάνουν χρήση ανθρώπων που εγώ τους αποκαλώ «τζαμπατζήδες» με την καλή έννοια. Δηλαδή, φωνάζουν κάποιον και του λένε: θέλεις με 800 ευρώ το μήνα να κάθεσαι σε ένα τραπέζι και να λες ό,τι σου έρθει; Έχουν βρει και κάτι φράσεις «καραμέλες», διαβάζουνε τα κουτσομπολίστικά περιοδικά και σχολιάζουν τι είπε ο ένας και ο άλλος, λέγοντας βλακείες. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
Τώρα περιγράφετε πάλι εκπομπή του ALPHA, το «Δέστε τους».
Μόνο το «Δέστε τους»; Από το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ, αυτά βλέπεις. Τι είναι αυτά τα πράγματα;
Γι΄αυτό αποφασίσατε τουλάχιστον για φέτος να απέχετε από την τηλεόραση;
Αηδίασα. Δεν γούσταρα να κάνω φέτος τηλεόραση. Κουράστηκα ψυχολογικά. Οι μα…..ες και οι ρουτίνα με κούρασαν. Και δυστυχώς δεν βλέπω φως. Τα πράγματα χειροτερεύουν και θα αγριέψουν ακόμη περισσότερο. Έχω ηρεμήσει που είμαι εκτός και νιώθω πολύ καλά που μένω μακριά από αυτή την κατάσταση.


www.newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/megaklis-bintiadis-gia-ola

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved