Γνωστή παρουσιάστρια πέταξε το αμόρε από το σπίτι!
Showbiz

Γνωστή παρουσιάστρια πέταξε το αμόρε από το σπίτι!

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε γνωστή κυρία της τηλεόρασης και στο σύντροφό της, ξεσήκωσε τη γειτονιά των Βορείων Προαστίων όπου μένουν στο πόδι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από απανωτές πιέσεις της ίδιας. Ενώ σχεδόν είχαν αποφασίσει από το καλοκαίρι ότι επρόκειτο να παντρευτούν ο σύντροφός της άρχισε και πάλι να επικαλείται δυσκολίες και εμπόδια από τον προηγούμενο γάμο του . Της είχε ζητήσει να κάνει λίγο υπομονή ανανεώνοντας την ημερομηνία του γάμου τους για τα Χριστούγεννα . Η προετοιμασία αυτού του γάμου ήταν γνωστή μόνο στα πολύ οικεία πρόσωπα του ζευγαριού άλλωστε δεν είχαν σκοπό να το γνωστοποιήσουν μιας και είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μόνο για τους ίδιους .

Πριν από μία βδομάδα περίπου όμως ο σύντροφος της λαμπερής κυρίας των Βορείων προαστίων άρχισε πάλι να επικαλείται προβλήματα από την προηγούμενη σχέση του , ζητώντας της να κάνει λίγο υπομονή ώσπου να ξεκαθαρίσουν ζητήματα καθαρά διαδικαστικά και όχι διαζυγίου αφού αυτό είχε τελειώσει. Τότε η αξιοπρεπέστατη κυρία έχασε την υπομονή της και άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας, για την ταλαιπωρία που περνάει όλο αυτό το διάστημα. Εκείνος προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση του επίσης φωνάζοντας ώσπου ο καυγάς τους έγινε αιτία να καταλάβει η γειτονιά ότι γινόταν «πόλεμος» ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο σύντροφός της επέλεξε να φύγει από το σπίτι για εκείνο το βράδυ ώσπου να ηρεμήσουν τα πνεύματα . Την επόμενη μέρα που γύρισε όμως βρήκε τα πράγματά του μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και σε κούτες που είχε φροντίσει η πρώην αγαπημένη του ,να τοποθετήσει η φιλιπινέζα της. Όλες αυτές τις μέρες ο σύντροφός της προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να την πείσει να ξανασκεφτεί την απόφασή της να χωρίσουν … πηγή:www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/gossip/story/gnosti-parousiastria-petakse-to-amore-apo-to-spiti

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved