Ποια αποκάλεσε «μπάζο» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;
Showbiz

Ποια αποκάλεσε «μπάζο» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Το τι κουτσομπολιό και πείραγμα «έπεσε» σήμερα το πρωί στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την σχέση που είχε με την Μαριάννα Πολυχρονίδη δεν λέγεται!

Αφορμή στάθηκε η φωτογράφιση της ηθοποιού στο περιοδικό "Celebrity", στην οποία η ηθοποιός δηλώνει ότι την ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η οικογένεια και η μητρότητα από μία καριέρα, ακόμη και εάν αυτή είναι… τεράστια.

«Θα σας μιλήσω για ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο», είπε η Σάσα Σταμάτη κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε αυτά που είπε η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ότι δηλαδή την ενδιαφέρει να κάνει οικογένεια και παιδί, γιατί είναι εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κρήτη. «Πόσα χρόνια έχει σχέση η κα Πολυχρονίδη με τον άνθρωπο αυτό από την Κρήτη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη δημοσιογράφο, κι εκείνη "άρπαξε" στον αέρα την πάσα και απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω, να μας πει εδώ ο εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας Πολυχρονίδη». Εκείνος συνέχισε την πλάκα ρωτώντας την «Δεν το λέει στο ρεπορτάζ; Δεν έχεις διαβάσει καλά το ρεπορτάζ σου και ζηλεύεις που η Μαριάννα είναι θεά κι εσύ είσαι μπάζο». «Εγώ αγάπη μου είμαι 1.85, εσύ είσαι 1 και 50. Εσύ άλλωστε ήλθες πρωί πρωί και με ρωτούσες τί λέει η Μαριάννα στην συνέντευξή της», συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Εσύ δεν ήλθες στο καμαρίνι μου και μου έδειχνες την συνέντευξη της Μαριάννας;», απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ουγγαρέζος.

Μετά τα γέλια, την πλάκα και τα πειράγματα, ο Γιώργος Λιάγκας το τελείωσε εκεί το θέμα λέγοντας: «Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, το έχετε καταλάβει, έτσι;»

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved