Ξεκινάει η μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού
G-Sports

Ξεκινάει η μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού

Παρουσία σύσσωμης της ομάδας μπάσκετ, αλλά και κοινωνικών φορέων η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει και παρουσιάζει σε λίγη ώρα το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα” στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς του “πράσινου” μπασκετικού τμήματος η οποία αυτή τη φορά θα έχει Πανελλαδική εμβέλεια.


Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο αθλητικός όμιλος, είναι πολλά παραπάνω. Είναι οικογένεια, είναι όραμα, είναι ιδεολογία, προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία και την κοινωνική προσφορά στους συνανθρώπους μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει συνολικά 13 τόνους αθλητικό υλικό (φανέλες, σορτσάκια, φόρμες, μπάλες, σημαίες, κασκόλ κτλ) από τα καταστήματα PAO SHOP στις Δημοτικές Αρχές όλων των πρωτευουσών των Νομών της χώρας, αγκαλιάζοντας με αυτό τον τρόπο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Συνολικά θα διατεθούν 35.000 κομμάτια με το κόστος της προσφοράς αυτής να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ. Το εγχείρημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved