«Ισπανικός» εμφύλιος στην Αθήνα
G-Sports

«Ισπανικός» εμφύλιος στην Αθήνα

Με το μυαλό στη νίκη θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ωστόσο οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς αντίθετα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο παιχνίδι με τον αέρα της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχει 27 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα που την έχουν περιορίσει στην 5η θέση με 16 βαθμούς.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ - Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι της Nοva.

Στις «αρένες» των «ταυρομάχων»

Ολυμπιακός

Πίεση από την αρχή και ψηλά ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του.

Αρχικά, το «μυρμήγκι» μίλησε για την φιλοσοφία που θα πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Να πιέσουμε στην επίθεση με τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ την οποία σίγουρα την σεβόμαστε. Αλλά δικός μας στόχος είναι η νίκη που θα δώσει τους 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για μας. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η ήττα τους από την Καβάλα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Ζαϊρί, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος

ΑΕΚ
Δύσκολα είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ καθώς οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, δεν είναι πολλές εξαιτίας των τραυματισμών.


Το πρώτο μέρος της 12ης αγωνιστικής της Super League, το Σάββατο, συμπληρώνουν οι αγώνες Εργοτέλης Λάρισα και Πανσερραϊκός – Άρης, και οι δύο ξεκινούν στις 17:15.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα την Κυριακή 28/11

Αστέρας Τρίπολης – Skoda Ξάνθη στις 15:00
Ολυμπιακός Βόλου- Καβαλα στις 15:00
Πανιώνιος – Ηρακλής στις 15:00
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών στις 17:15
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός στις 19;30 πηγή:www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/sports/story/ispanikos-emfulios-stin-athina

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved