Video: Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά αν θα γίνει ηθοποιός
Showbiz

Video: Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά αν θα γίνει ηθοποιός

Αν οι Χιώτες πάνε 2 - 2, οι συμμετέχοντες του «Just The Two Of Us» πάνε... 22 - 22, αφού για ακόμα μία φορά διασκέδασαν όλοι μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! Την παράσταση έκλεψε ο φωτογενής Αντώνης Βλοντάκης, που αποκάλυψε αν θα τον δούμε σε ρόλο ηθοποιού όπως ακούγεται τελευταία.

Σύσσωμο το «Just» διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο πατέρας της Δούκισσας Νομικού, Νίκος. Και μπορεί στο πλατό του σόου τραγουδιού να μην λείπουν τα «καρφιά», στη διασκέδαση πάντως ήταν όλοι μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα!

«Μάλλον για κασκαντέρ με θέλουν», ήταν η απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στις φήμες που λένε ότι του έχει γίνει πρόταση για θεατρική παράστασή ή την μικρή οθόνη.

Την ώρα που ο φωτογενής πολίστας έλαμπε πρώτο τραπέζι πίστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν στα... μετόπισθεν και έδειχνε ολίγον τι κουρασμένος. «Έκανα εχθές το βράδυ την πρώτη πρόβα και σήμερα την δεύτερη και δεν έχω μάθει τα λόγια», είπε χαρακτηριστικά.

Πού να προλάβει το παλικάρι; Το πρωί με τον Λιάγκα και την Σκορδά και μετά όπου γάμος και χαρά! «Είναι μια δημιουργική κούραση, ωστόσο είναι κούραση», πρόσθεσε ο ίδιος. Την καλύτερη δουλειά, πάντως, την έκανε η Φλώρα Θεοδώρου: όχι μόνο ξεκούρασε την φωνή της, αλλά έφαγε και.. τσιχλόφουσκα! πηγή:star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved