Γιατί ο Λιάγκας αποκάλεσε τον Ουγγαρέζο «κότα»;
Media

Γιατί ο Λιάγκας αποκάλεσε τον Ουγγαρέζο «κότα»;

«Κότα» αποκάλεσε στον αέρα της εκπομπής τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο Γιώργος Λιάγκας. Ενώ η παρέα του «Πρωινό mou» σχολίαζε τα χθεσινά τεκταινόμενα στο «Just the 2 of us», ο Γιώργος Λιάγκας «την είπε» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή την κόντρα που είχε ο δεύτερος με την Αθηναϊδα Νέγκα.


Σύξυλο άφησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του mega, λέγοντας του «Δημήτρη για ακόμα μια φορά απέδειξες ότι είσαι κότα». Γιατί είναι «κότα»; Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πήρε πίσω την πλάκα που έκανε στην κριτική επιτροπή την περασμένη εβδομάδα και δεν παραδέχτηκε ότι αυτό που εννοούσε στην ουσία ήταν η φράση «οχτώ να είναι οι ώρες σας».
Τον Ουγγαρέζο αμέσως έσπευσε να υπερασπιστεί η Φαίη Σκορδά, ενώ εκείνος με την σειρά του συνέχισε να επιμένει ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να έχει ευχηθεί στην κριτική επιτροπή «Οχτώ να είναι οι ώρες σας» μιας και η συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποίησε αποτελούσε απλώς… «λογοπαίγνιο»! Πρόσεχε Γιώργο Λιάγκα γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved