Οι καβγάδες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ
Showbiz

Οι καβγάδες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ

Τσακώνονται για τα πάντα το τελευταίο διάστημα. Από τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο αστεία. Οι φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, να περνούν μία από τις χειρότερες περιόδους της κοινής τους ζωής.

Η ηθοποιός είναι έξαλλη με το σύζυγό της και το γεγονός ότι ξοδεύει πολλά λεφτά στα ταξίδια που κάνει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αγορά μιας Chopper από τον Πιτ, αξίας 80.000 δολαρίων, την οποία πήρε για τη συλλογή του. Πριν λίγο καιρό είχε αγοράσει ένα πίνακα αξίας ενός εκατομμυρίου.

Ακόμη ένας καβγάς δημιουργήθηκε μεταξύ τους και για το χώρο ταφής τους. Ο Μπραντ Πιτ δεν θέλει να το συζητήσει καν γιατί το θεωρεί μακάβριο ενώ η Τζολί θέλει από τώρα να περαστεί στη διαθήκη τους.

Παλαιότερα όταν 'ήταν παντρεμένη με τον Μπιλι Μπομπ Θόρτον η Τζολί είχε αγοράσει δυο τάφους σε νεκροταφείο στη Λουιζιάνα, όμως από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Πιτ πάντως δεν δείχνει να ασχολείται με αυτό το θέμα και πρόσφατα βρέθηκε στο Βερολίνο για την πρεμιέρα της ταινίας "Inglourious Basterds" του Ταραντίνο και στο πάρτι που ακολούθησε έδειξε να το διασκεδάζει δεόντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved