Πώς βλέπουν τα άστρα τον Γιάννη Πάριο;
Showbiz

Πώς βλέπουν τα άστρα τον Γιάννη Πάριο;

Ιχθύς με Αφροδίτη στους Ιχθύες, τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Ερμή στον Κριό σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δίκαια ονομάστηκε τροβαδούρος της αγάπης.


Η ευαισθησία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από τον Άρη στον Καρκίνο, που μάλλον ...ευθύνεται για την πολύ πειστική ερμηνεία στίχων όπως «είσαι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι...» η «θα με θυμηθείς...» κλπ.
Αυτή την περίοδο περνά-όπως και αρκετοί Ιχθύες-τη στενωπό του Κρόνου, που αναμένεται να τον «στριμώξει» με αντιξοότητες, δύσκολα εγχειρήματα και σύνθετα προβλήματα. Σίγουρα διαθέτει την εμπειρία για να δώσει λύσεις και να επιλέξει το καλύτερο για τον ίδιο, ωστόσο απογοητεύσεις και διαψεύσεις απειλούν να τον ρίξουν στη ...βαθειά μελαγχολία του «πιο καλή η μοναξιά...».
Η επιρροή του Κρόνου στον Ήλιο θα κρατήσει μέχρι τα γενέθλια του, ωστόσο ήδη περιμένει στην ...ουρά η Αφροδίτη, που από τον Αύγουστο θα γίνει «λάστιχο» ανάμεσα στον Κρόνο (αντίθεση) και τον Ουρανό (σύνοδος).
Η διαδοχή εξαιρετικά αντιφατικών καταστάσεων, καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για μια ...ομαλή προσωπική ζωή. Σχέσεις που διαλύονται και ξαναφτιάχνονται η απλά ...αιωρούνται θα είναι ο μόνιμος καμβάς στη ζωή του διακεκριμένου καλλιτέχνη, μέχρι τουλάχιστον την επόμενη άνοιξη. Ωστόσο μέσα στο 2010 θα συναντήσει-και πάλι-ένα μεγάλο έρωτα.
Επαγγελματικά θα βρεθεί σε πολύ καλή φάση μετά τα γενέθλια του, όταν ο Δίας στους Ιχθύες θα υποστηρίξει με ...χίλια έναν ακόμη θρίαμβο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved