Τι έχει στο κεφάλι του ο Νίκος Κουρής;
Showbiz

Τι έχει στο κεφάλι του ο Νίκος Κουρής;

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που του αρέσει να αναδεικνύει το ταλέντο του μέσα από τις δουλειές του. Και ένας πολυάσχολος άνδρας όπως είναι ο Νίκος Κουρής σίγουρα έχει πολλά στο κεφάλι του αλλά όχι… πιτυρίδα όπως λέει και στην διαφήμιση.


-Τι περνάει από το μυαλό σου κάθε φορά που ανεβαίνεις στο σανίδι;
«Εκατομμύρια πράγματα που περιέργως κάθε φορά είναι διαφορετικά. Έχουν να κάνουν με το τι προσπαθώ να πετύχω πάνω στη σκηνή, με το πώς έχει πάει η μέρα μου , με τα πάντα. Το μόνο που αποτελεί κοινό παρανομαστή είναι τα τεχνικά προβλήματα, αυτά που θέλω να δοκιμάζω σε κάθε πρόβα»
-Τι σου έκανε κλικ και ασχολήθηκες με την ηθοποιία;
«Προσπαθώ να κάνω καλύτερο το σήμερα και να μη σκέφτομαι αρνητικά, γι’ αυτό εξάλλου έγινα ηθοποιός. Γιατί έτσι ασχολείσαι με κάτι που το δημιούργησες εσύ, οπότε έχεις την ευχέρεια να το φτιάξεις καλύτερο, αφού είναι φανταστικό»
-Σε αγχώνει το μέλλον;
«Προσπαθώ να μην πέφτω στην παγίδα του άγχους όσον αφορά το μέλλον. Να μη ζω σκεπτόμενος κάτι που πάντα θα είναι μια άγνωστη περιοχή»
-Τι σκέφτεσαι κάθε φορά που κοιτάζεις τον γιό σου;
«Όταν έχεις παιδί δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Το μυαλό σου βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση. Είσαι έτοιμος να αντιδράσεις κάθε στιγμή. Με ένα παιδί πρέπει να περιμένεις τα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή»
-Πως αντιλαμβάνεσαι τη χαρά;
«Δεν χρειάζεται ντε και καλά η χαρά να είναι χαμογελαστή. Είναι μια εξέλιξη, δε γίνεται να είσαι συνεχώς χαρούμενος. Θέλει κόπο και πρέπει να έχεις στόχο, χωρίς όμως να αγχώνεσαι. Έτσι, αργά ή γρήγορα, είσαι και χαρούμενος»
Πηγή: Nitro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved