Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Μενεγάκη δεν πάει για ποτό στα Εξάρχεια, πώς να βρεθούμε;»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Μενεγάκη δεν πάει για ποτό στα Εξάρχεια, πώς να βρεθούμε;»

Για την επανασύνδεσή της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη η Κατερίνα Ζαρίφη, που τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, απλά από τότε που έφυγε από την εκπομπή της Ελένης, δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη επαφή.

«Δεν είχαμε απλά καμία επαφή. Όχι τηλεφωνική και ταχυδρομικό περιστέρι να έστελνε, θα έπεφτε, δεν θα έφτανε ποτέ στον προορισμό του. Δεν ήταν ότι είχαμε κόντρα, απλά δεν υπήρχε καμία επαφή. Γιατί πώς να συναντηθούμε, να έλθει για ποτό στα Εξάρχεια; Δεν γίνεται!», είπε και πρόσθεσε ότι μπαίνοντας στο πλατό της Ελένης αρχικά ήταν πολύ αμήχανη, κατόπιν όμως αισθάνθηκε σα να ήταν σε αυτόματο πιλότο κεφιού.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καπουτζίδη, τον οποίο χαρακτήρισε αγαπημένο της παρουσιαστή, ενώ στην ερώτηση εάν θα συμμετείχε ποτέ σε ριάλιτι χορού, απάντησε με χιούμορ. «Εάν χάσω άλλα 15 κιλά μπορεί και να το κάνω».

Για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια είπε, τέλος, ότι η σημαντικότερη σχέση της διήρκεσε τρία χρόνια και έληξε άδοξα λόγω της δουλειάς της. πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved