Ο "καβγάς" του Καπουτζίδη με τον Θαναηλάκη!
Media

Ο "καβγάς" του Καπουτζίδη με τον Θαναηλάκη!

Σχεδόν «σηκωτό» πήραν από την εκπομπή Σούπερ Μπάλα στο Mega τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος κατάφερε να εκνευρίσει τον παρουσιαστή της βραδιάς Γιώργο Θαναηλάκη και να τσακωθούν στον «αέρα».


Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Γιώργο Καπουτζίδη να καλησπερίζει το κοινό, δήθεν από το Just the two of us. «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, καλωσήλθατε στο Just the two of us, είμαστε εδώ με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, για να σας παρουσιάσουμε τα οκτώ ζευγάρια του σόου…», είπε, μέχρι την στιγμή που στο στούντιο εισέβαλε ο Γιώργος Θαναηλάκης και άρχισε έξαλλος να του φωνάζει ότι δεν τον γνωρίζει, ότι βρίσκεται σε λάθος εκπομπή και πρέπει να αποχωρήσει. «Εδώ είναι champions league όχι ριάλιτι τραγουδιού, κύριε, σας παρακαλώ να αποχωρήσετε, παιδιά πάρτε τον», φώναζε ο Γ. Θαναηλάκης.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε με την συνοδεία του floor manager και στο στούντιο έγινε πανικός. Φυσικά, αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα καλά σκηνοθετημένο σκετσάκι ανάμεσα στον αθλητικογράφο και τον σεναριογράφο, που λίγα λεπτά μετά επανήλθε για να σχολιάσει τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. «Μα είναι δυνατόν να διώξετε την Στικούδη και την Κορινθίου; Εμείς στο τέλος τι θα βλέπουμε; Τον Βλοντάκη;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Θαναηλάκης τον Καπουτζίδη που κόντεψε να λιποθυμήσει από τα γέλια. πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved