Ο Καπουτζίδης τα έβαλε με τον Λιάγκα!
Media

Ο Καπουτζίδης τα έβαλε με τον Λιάγκα!

Βγήκαν τα μαχαίρια στο «Just the two of us» ξανά, μόνο που αυτή την φορά μίλησε και ο… Καπουτζίδης, ο οποίος τα έβαλε με τον Λιάγκα!

Δεν ήθελε, δεν ήθελε τις κόντρες, όμως τόσο πολύ τα έχει «πάρει» με τον Γιώργο Λιάγκα που δεν κρατήθηκε. Την «φωτιά» έβαλε για άλλη μια φορά η Α. Νέγκα, η οποία την Κυριακή καλόπιασε την Μ. Πολυχρονίδη και τα έβαλε με τον Δ. Ουγγαρέζο.

«Πιέζεσαι να είσαι στο παιχνίδι;», ρωτάει η Νέγκα τον Δημήτρη. «Όχι, είπα ότι πιέζομαι κάποιες στιγμές, όχι γενικά», απάντησε ο Ουγγαρέζος.

«Αφού το είπες. Μην μου κάνεις εμένα κωλοτούμπα», του είπε λίγο πριν τον κρίνει, ρίχνοντας του ένα βλέμμα...Βλέπετε, την λέξη «κωλοτούμπα» είχε χρησιμοποιήσει στο «Πρωινό mou» ο Ουγγαρέζος για την Νέγκα, όταν σχολίαζε τον διαπληκτισμό της με την Μ. Πολυχρονίδη, υποννοώντας ότι αλλάζει την στάση της, ανάλογα με τις συνθήκες.

«Μαζί θα την κάνουμε την κωλοτούμπα», απάντησε ο Ουγγαρέζος που το «έπιασε» αμέσως το μήνυμα. «Εξάλλου είναι «just the two of us». Το λέει και το παιχνίδι»!, πρόσθεσε.

Ε, δεν άντεξε και ο Καπουτζίδης και πήρε τον λόγο: «Για αυτό που είπε στην εκπομπή το λες; Για αυτό που είπε στην εκπομπή;» και χωρίς να περιμένει απάντηση: «Εμένα ο Λιάγκας με είπε σουπιά! Που αν εγώ είμαι σουπιά, αυτός είναι χταπόδι. Άντε τώρα, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλες τις εκπομπές»!

Να δούμε τι θα απαντήσει σήμερα ο Λιάγκας! πηγή: star

Πάντως το κοινό κράτησε τον Ουγγαρέζο στο παιχνίδι, ενώ αποχώρησαν ο Μ. Ιατρόπουλος και η Φλώρα Θεωδόρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved