Γιατί συγκινήθηκε on air η Patty;
Media

Γιατί συγκινήθηκε on air η Patty;

Από εκδήλωση σε εκδήλωση και από πλατό σε πλατό τρέχει η Patty, που ολοκληρώνει σήμερα την επίσκεψή της στην Αθήνα! Η Laura Natalia Esquivel δεν σταματά να μοιράζει χαμόγελα και αυτόγραφα! Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega, η 16χρονη τραγούδησε στα ελληνικά, ενώ συγκινήθηκε την στιγμή που καθόταν μεταξύ δύο λιλιπούτειων θαυμαστών της.

Η μικρή θαυμάστρια της Patty δεν άντεξε και δάκρυσε από την χαρά της, με αποτέλεσμα η Laura να την αγκαλιάσει τρυφερά και να δακρύσει μαζί της! Η συγκίνηση της πρωταγωνίστριας, όμως, δεν σταμάτησε εδώ, αφού βούρκωσε και την ώρα που μιλούσε για την οικογένειά της.

«Θέλησα να μάθω τραγούδι από μικρή και η οικογένειά μου με βοήθησε πολύ. Εξαιτίας της διασημότητας δεν νιώθω πίεση. Είμαι η Laoura, είμαι και η Patty και θέλω να συνεχίσω έτσι», δήλωσε η 16χρονη.

Όπως αποκάλυψε, υπάρχουν αγόρια που την έχουν ερωτευθεί και δεν ντρέπονται να της εκφράσουν όσα νιώθουν. Η ίδια, πάντως, δεν έχει φίλο!

Η Laura έφτασε στη χώρα μας το Σάββατο και οι θαυμαστές της την «πολιόρκησαν» από την στιγμή που βγήκε από το αεροπλάνο! Χαμογελαστή και καλοσυνάτη, η Pattyπαρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο της, τραγούδησε, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όποιον της το ζήτησε.

Την Κυριακή, βρέθηκε στην σκηνή του «Just The Two Of Us», όπου τραγούδησε μόνη της αλλά και ντουέτο με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ το κοινό του σόου φρόντισε να την αποθεώσει για ακόμα μία φορά.star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved