Ο Γκασόλ σε φιλικό αγώνα με τον Ομπάμα
G-Sports

Ο Γκασόλ σε φιλικό αγώνα με τον Ομπάμα

Ο Πάου Γκασόλ αποκάλυψε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι τον Αύγουστο πήρε μέρος μαζί με άλλους αστέρες του ΝΒΑ σε ένα φιλικό που διοργανώθηκε για τα τεσσαρακοστά ένατα γενέθλια του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ δήλωσε σχετικά:


«Ήταν κάτι εξαιρετικό, είμαι πού τυχερός που έλαβα μέρος σε αυτόν τον αγώνα γιατί ήταν τιμητικό για όλους του συμμετέχοντες.»
Ο Ομπάμα είναι γνωστό πως είναι λάτρης του μπάσκετ και στην εφηβεία του αγωνιζόταν στην ομάδα του σχολείου του και ονειρευόταν να παίξει μια μέρα στο ΝΒΑ. Ακόμη, ο Ομπάμα συνηθίζει να ξεκλέβει χρόνο από τις υποχρεώσεις του και να παίζει μπάσκετ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Ο Γκασόλ αγωνίστηκε με την ομάδα του Προέδρου των ΗΠΑ και αποκάλυψε ότι ο Ομπάμα «παίζει πολύ καλά, είναι πολύς καλός πασέρ και ανταγωνιστικός, ενώ για την ηλικία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση». Ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε στο περιθώριο της επίσκεψης των Λέικερς στον Λευκό Οίκο για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ «εκείνη την ημέρα δεν ήμουν εύκολη λεία γιατί είχα τον Γκασόλ στην ομάδα μου».
Ο αγώνας έγινε στη στρατιωτική βάση «Fort McNair» με θεατές στρατιώτες που είχαν τραυματιστεί στην μάχη και εκτός του Γκασόλ πήραν μέρος οι Κόμπι Μπραϊάντ, Ντέρεκ Φίσερ, Καρμέλο Άντονι, Σέιν Μπατίερ και άλλοι πρώην άσοι του ΝΒΑ όπως Μάτζικ Τζόνσον και Μπίλ Ράσελ. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μπάρμπεκιου στον Λευκό Οίκο».

Πηγή: newsbomb


http://www.newsbomb.gr/sports/story/o-gkasol-meros-se-filiko-agona-me-ton-ompama

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved