Video: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αιγινίτη μετά τον χωρισμό της
Showbiz

Video: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αιγινίτη μετά τον χωρισμό της

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Αντώνη Σρόϊτερ, η Δήμητρα Αιγινίτη πραγματοποίησε την πρώτη της νυχτερινή έξοδο χωρίς εκείνον.

Το μοντέλο και δημοσιογράφος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης της Βάνας Μπάρμπα, στην οποία μάλιστα έφθασε μαζί με την Εύη Αδάμ. Αν και οι δημοσιογράφοι την «πολιόρκησαν» για μία δήλωση, εκείνη δεν είπε το παραμικρό ούτε για τον γάμο της, ούτε για το διαζύγιό της. «Δεν θέλω να πω τίποτα για τα προσωπικά μου, θα σας πώ μόνον για την παράσταση, την οποία βρήκα καταπληκτική», δήλωσε στην κάμερα του Star.

Η Δήμητρα Αιγινίτη δεν είπε απολύτως τίποτα, ούτε για την αίτηση διαζυγίου, ούτε για το εάν διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην πλέον σύζυγό της. «Είμαι καλά, απλά δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα», ήταν η λιτή δήλωση στην οποία αρκέστηκε.

Το μοντέλο μένει ήδη στο νέο σπίτι που νοίκιασε στο Καλαμάκι, μετά τον χωρισμό του από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, με τον οποίο έμενε στον Αγιο Στέφανο και κάνει νέα αρχή στην ζωή της. Οσο για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό; Και οι δύο διατηρούν χαμηλούς τόνους, τουλάχιστον μέχρι στιγμής… Εάν αργότερα δούμε άλλες σκηνές, κανείς δεν ξέρει…


Πηγή: star
Δείτε το video:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved