Τάνια Τρύπη- Μέμος Μπεγνής: «Δεν είμαστε ερωτευμένοι»
Showbiz

Τάνια Τρύπη- Μέμος Μπεγνής: «Δεν είμαστε ερωτευμένοι»

Η Τάνια Τρύπη και ο Μέμος Μπεγνής παίζουν μαζί στο θέατρο και εξομολογούνται γιατί δεν είναι ερωτευμένοι αυτό το διάστημα, αν τους έχει γίνει πρόταση να συμμετέχουν “Just the two of us”,πώς το κρίνουν σαν σόου, και αν τους έχεις συμβεί όπως στην παράσταση που υποδύονται τους κατασκόπους, να κατασκοπεύουν στην προσωπική τους ζωή το έτερον τους ήμισυ.

 

 


Στην παράσταση που ανεβάζετε στο Rex υποδύεστε τους κατασκόπους. Έχει συμβεί στην προσωπική σας ζωή να κατασκοπεύετε το έτερόν σας ήμισυ;
Τ.Τ:
«Όχι»
Μ.Μ: «Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πιστεύω ότι μου έχει συμβεί και το ανάποδο. Αν είχα αντιληφθεί ότι παρακολουθούν τις κινήσεις μου θα είχα φύγει πρώτος».
Πώς θα αντιδρούσατε αν σας έκαναν πρόταση από το “Just the two of us”;
Μ.Μ:
«Θα ήταν ανώφελο να μου έκαναν μια τέτοια πρόταση, γιατί έχω δηλώσει τη δυσαρέσκεια μου, για τέτοιου είδους εκπομπές».
Τ.Τ: «Μου έκαναν πρόταση για το “Just the two of us” αλλά και για το “Dancing with the stars” αλλά αρνήθηκα, γιατί ακόμα και αν υπάρχει φιλανθρωπικός σκοπός ,πίσω από όλα αυτά χάνεται, έτσι όπως μαλλιοτραβιούνται. Πιστεύω ότι υπήρχε μια πιο καλή πρόθεση στην αρχή, αλλά τελικά το χρησιμοποίησε ο καθένας για την προσωπική του προβολή».
Είστε ερωτευμένοι αυτοί την περίοδο;
Τ.Τ:
«Όχι. Ακολουθώ ένα μοναχικό δρόμο, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτό είναι κάτι που με εκφράζει αυτό το διάστημα. Δεν μου λείπει μια σχέση. Είμαι μια χαρά. Είμαι πολύ ισορροπημένη και αυτό είναι κάτι που έγινε μέσα από προσωπική δουλειά με τον εαυτό μου. Όταν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοσαρκασμός, τότε μπορείς να βρεις λύση για τα πάντα. Πολλές φορές παίρνουμε τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά από ότι είναι. Η ζωή θέλει χιούμορ για να την αντιμετωπίσεις».
Μ.Μ: «Όχι είμαι μόνος μου. Θα ήθελα να ερωτευτώ».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved