Στην Ισπανία η Βιβή με τον «έρωτα» της
G-Sexy

Στην Ισπανία η Βιβή με τον «έρωτα» της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως διανύουν ο μπασκετμπολίστας της Unicaja Malaga Γιώργος Πρίντεζης και η γυναίκα της ζωής του Βιβή Τσιάμη. Ο Γιώργος αν και σε περίοδο προετοιμασίας με την εθνική ομάδα ενόψει του ευρωμπάσκετ της Πολωνίας δεν αφήγνει στιγμή την αγαπημένη του, παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται εν διαστάσει.

Σε φιλική κουβέντα του Γιώργου με το προσωπικό του φίλο και συντάκτη του gossip-tv Γιάννη Κόττη, ο Γιώργος ξεκαθάρισε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. «Τίποτα από αυτά Γιάννη δεν είναι αλήθεια! Απορώ και εγώ πώς διαδίδονται τέτοιες φήμες. Με τη Βιβή… Τι να σου πω… Αφού μας ξέρεις, είναι ποτέ δυνατόν να χωρίσουμε; Εδώ ετοιμαζόμαστε να φύγουμε μαζί για Ισπανία…» .
Ο Γιώργος συνέχισε να μιλά με θαυμασμό για την αγαπημένη του , επιβεβαιώνοντας έτσι πως ενώ μπασκετικά άλλαξε λημέρια, συναισθηματικά όμως παίζει μπάλα στο ίδιο γήπεδο, και τι γήπεδο;
Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα στα παιδιά να συνεχίσουν να είναι αγαπημένοι και στο Γιώργο να γυρίσει από τον Πολωνία με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved